D dreamon94 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2024 80 51 30 Cumartesi 19:16 Konu Sahibi gunesh9 #21 pinkheartt .!.: Rahim filminde maalesef bir çok şey görünmüyo. Benimde temizdi ama histeroskopide iltihap çıktı. İnşallah bu defa pozitif olur gerek kalmaz Genişletmek için tıkla... Ben zaten daha önce doğal yoldan hamile kaldım kimyasal gebelilti ama
pinkheartt .!.: Rahim filminde maalesef bir çok şey görünmüyo. Benimde temizdi ama histeroskopide iltihap çıktı. İnşallah bu defa pozitif olur gerek kalmaz Genişletmek için tıkla... Ben zaten daha önce doğal yoldan hamile kaldım kimyasal gebelilti ama
pinkheartt Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2024 850 377 26 Cumartesi 19:17 Konu Sahibi gunesh9 #22 dreamon94 .!.: Ayyyy inşallah ya histereskopi bilmiyorum gerek olursa dr söyler zaten heralde ne gerekiyosa baktırırım yeter ki olsunda Genişletmek için tıkla... Olur inşallah en kısa zamanda kavuşuruz miniklerimize
dreamon94 .!.: Ayyyy inşallah ya histereskopi bilmiyorum gerek olursa dr söyler zaten heralde ne gerekiyosa baktırırım yeter ki olsunda Genişletmek için tıkla... Olur inşallah en kısa zamanda kavuşuruz miniklerimize
D dreamon94 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2024 80 51 30 Cumartesi 21:10 Konu Sahibi gunesh9 #23 pinkheartt .!.: Olur inşallah en kısa zamanda kavuşuruz miniklerimize Genişletmek için tıkla... Aminnn inşallah canım
pinkheartt .!.: Olur inşallah en kısa zamanda kavuşuruz miniklerimize Genişletmek için tıkla... Aminnn inşallah canım