Kızlar hangi Kahvaltı Takımı sizce ??? (resimli) !!!

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Kızlar sizce hangisini alayım ?? Bunlar en beğendiklerim...Çeyizim için sizce hangsn almalıyım bana yardımcı olun lütfen...Herkes yorum yaparsa sevinirm...Bunlardan birini alcam fakat karar veremedim daha siz yardımcı olun (resimlerin üzerne tıklayınca büyüyecektir...)

Hepside birbirinden guzel, secmekde zorlandim.1 numara guzeldi.buyuk kirmizili-pembe gullude(Schafer) guzel.sondaki SCHAFER takimda guzel, kirmizili siyahli olan.Yesilli Schafer de cok hos.Herkesin zevki kendine tabi:))

Son düzenleme:
en canlı rengı sec bence yesıl cok tatlı tam kahvaltı rengı sabah sabah o renk ınsana enerjı verir bence

en canlı rengı sec bence yesıl cok tatlı tam kahvaltı rengı sabah sabah o renk ınsana enerjı verir bence

cnm karacayı geç ne porseleni porselen ne çatal bıçağı çatal bıçak . . .​

aaaaaaaaaaaa bı kere yazdım kackere cıkmıs tuh bır sorun var nette galıba:44:

Son düzenleme:
gural porselene bı goz at okadar guzel kahvaltı takımları varkı sımdı baktım da super modeller canlı renkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…