• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hangi Kahvaltı Takımı sizce ??? (resimli) !!!

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Kızlar sizce hangisini alayım ?? Bunlar en beğendiklerim...Çeyizim için sizce hangsn almalıyım bana yardımcı olun lütfen...Herkes yorum yaparsa sevinirm...Bunlardan birini alcam fakat karar veremedim daha siz yardımcı olun :34::34::34: (resimlerin üzerne tıklayınca büyüyecektir...)

$bernardo---6 kişilik kahvaltı takımı---249 tl (1).jpg $schafer---harmony collection SHF 455---38 parca 6 kişilik-----319 tl.jpg $schafer---harmony collection SHF 440---38 parca 6 kişilik-----319 tl.jpg $schafer---harmony collection SHF 420---38 parca 6 kişilik----319 tl.jpg $Schafer141 K----42 parca 6 kişilik deluxe collectıon----275 tl.jpg $Schafer 121 K----42 parca 6 kişilik kahvaltı t.--deluxe collectıon----275 tl.jpg $karaca---48 parca 6 kişilik ---kır çiçeği kahvaltı t.---468 tl.jpg $karaca---42 parca 6 kilik kahvaltı.t.---elegance rosy----267 tl (3).jpg $bernardo---romance kahvltı takımı---299 tl (2).jpg $schafer---Harmony collection SHF 475---38 parca 6 kişilik----319 tl.jpg

Hepside birbirinden guzel, secmekde zorlandim.1 numara guzeldi.buyuk kirmizili-pembe gullude(Schafer) guzel.sondaki SCHAFER takimda guzel, kirmizili siyahli olan.Yesilli Schafer de cok hos.Herkesin zevki kendine tabi:))

Son düzenleme:
en canlı rengı sec bence yesıl cok tatlı tam kahvaltı rengı sabah sabah o renk ınsana enerjı verir bence

en canlı rengı sec bence yesıl cok tatlı tam kahvaltı rengı sabah sabah o renk ınsana enerjı verir bence

cnm karacayı geç ne porseleni porselen ne çatal bıçağı çatal bıçak . . .​

aaaaaaaaaaaa bı kere yazdım kackere cıkmıs tuh bır sorun var nette galıba:44:

Son düzenleme:
gural porselene bı goz at okadar guzel kahvaltı takımları varkı sımdı baktım da super modeller canlı renkler

Back