Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar hamileymişim bilemedim ilaçlar almıştım ne olur yardımcı olun
İnşallah canım benim. En büyük dileğim.Fakat hastalıklar başımı bırakmıyor maalesef.. Direnmeye çalışıyorum daha bebek çok küçük ona bir şey olsun istemiyorum.
Çok teşekkürler canım evet doktorum da kan sonucuna baktı daha çok küçük bir şey olmaz dedi. 2 gün sonra kan değerim 191den 464e çıktı sonuç iyi değil mi? Bu sefer de diş sorunu yaşıyorum ne yapacağımı şaşırdım hepsi üst üste geldi.
Çok teşekkürler canım evet doktorum da kan sonucuna baktı daha çok küçük bir şey olmaz dedi. 2 gün sonra kan değerim 191den 464e çıktı sonuç iyi değil mi? Bu sefer de diş sorunu yaşıyorum ne yapacağımı şaşırdım hepsi üst üste geldi.
Gayet iyi , valla bende de sürekli birşeyler çıkıyor yok parmağım açıyor başım ağrıyor her türlü şeyi yaşadım bi yandan mide bulantıları ah analık zor iş gerçekten
Gayet iyi , valla bende de sürekli birşeyler çıkıyor yok parmağım açıyor başım ağrıyor her türlü şeyi yaşadım bi yandan mide bulantıları ah analık zor iş gerçekten
Evet canım ya aynen öyle... benim de başıma gelmeyen kalmadı . Dişim iltihap kapmış film çekilmedi ama mecbur antiviyotşk yazıldı. Biteral ve largopen yazıldı bir sorun olmaz umarım mwcbur kullanıyorum