- Konu Sahibi tahaecrinRY
-
Daglar kizi, 10 haftalik hamilesin ve doktor sana yorulmamani söylemis. Kusura bakma ama, bir merdiven silmeyle yorulcagini hiç sanmiyorum :uhm:
Daglar kizi, 10 haftalik hamilesin ve doktor sana yorulmamani söylemis. Kusura bakma ama, bir merdiven silmeyle yorulcagini hiç sanmiyorum :uhm: Benim geçmis hamileligim, çalistigim halde, hem kendi evimi arti annemin(o ne kadar istemezsede) evini temizledigimi biliyorum(arada sirada). Ikinci bûcürüme dogum ettigimde geçen yaz, hastanedeyken, bir çiksamda, su halilarimi yikasam diyordum :icecream: Kayinvalidem benden çok uzakta. Telefonda bunu derken, aman kizimmm delirdinmi? ne hali yikamasi? Bunu dedigine göre, eminim bana yardim ederdi türkiyede yasamis olsaydim. Aslinda alismisim, millette hep yardim etmeye, bana yapildiginda acayibime gidiyor nedense. Hastanede bile, hemsirelere "birakin ben çarsafi degistiririm diyordum" ama kabul etmiyorlardi. Yani uzun lafin kisasi, ben kimseye tenezül bile etmem, ne anneme ne kayinvalideme. Sürüklenerek bile olsa kendi isimi yine kendim yaparim
Hiç hamiş olmadım ayrıntılı bilemem.
Ama herkesin bünyesi, vücut yapısı, risk oranı, hamişliğinde düşük tehlikesi vs. farklıdır eminim ki.
Size Allah güç kuvvet vermiş yapabilmişsiniz, Allah daha iyi etsin inşallah.
Ama herkesten aynısını beklemek doğru olmaz.
Kaldı ki doktoru kendisini yormamasını tembihlemiş.
Demekki tehlikeli bir durum var Allah göstermesin.
Yorum yaparken kendimizi biraz karşımızdakinin yerine koysak daha iyi olur inancındayım.
Sevgiler.
Daglar kizi, 10 haftalik hamilesin ve doktor sana yorulmamani söylemis. Kusura bakma ama, bir merdiven silmeyle yorulcagini hiç sanmiyorum :uhm: Benim geçmis hamileligim, çalistigim halde, hem kendi evimi arti annemin(o ne kadar istemezsede) evini temizledigimi biliyorum(arada sirada). Ikinci bûcürüme dogum ettigimde geçen yaz, hastanedeyken, bir çiksamda, su halilarimi yikasam diyordum :icecream: Kayinvalidem benden çok uzakta. Telefonda bunu derken, aman kizimmm delirdinmi? ne hali yikamasi? Bunu dedigine göre, eminim bana yardim ederdi türkiyede yasamis olsaydim. Aslinda alismisim, millette hep yardim etmeye, bana yapildiginda acayibime gidiyor nedense. Hastanede bile, hemsirelere "birakin ben çarsafi degistiririm diyordum" ama kabul etmiyorlardi. Yani uzun lafin kisasi, ben kimseye tenezül bile etmem, ne anneme ne kayinvalideme. Sürüklenerek bile olsa kendi isimi yine kendim yaparim
yanii benim derdim gelip bana yardım etmiyo olmaları değil düşüncesizlik yapmaları acımamaları tabikide Allah bana ve bebeğime sağlık versin kendi işimi kendim göreyim,kimseye muhtaç kalmayayım senin vücudun dirençli olabilir herkesi kendin gibi görmee bencee eleştirirkende kırıcı olmadan eleştirin lütfenn,zaten bu hassas dönemde herkes agrasifleşiyo bende aynı olmak istemiyorum kırmak istemiyorum kimseyii,ama bilmedende saldırıya geçmeyinizzz
iyi hoş diyosunda güzelim bilmem okudunmu ben ilk bebeğimi düşürdüm,şimdide doktorum doğal olarak yorulmuycan olabildiğince dinleneceksin dedi,tehlike olsun olmasın ilkini düşürenler elbetteki psikolojik açıdan ve iş yapıp yapmama açısından rahat olamıyorlar tabiii,başına gelmeyen ne bilsinn eleştirirkende bilip bilmeden eleştirmeyiniz lütfennnnn
ilayda nasılda bukadar rahat biçimde konunun özünü bilmeden eleştirebiliyorsun anlayamadım her hamilelik seninki gibi kolay geçmezcanım:Kötü Kazen
Sana kaılıyorum arkadaşım.Bende kendi işmi başkasına yaptıramıyorum rahatsız oluyorum.Doğumdan bir gün önce bile pazar alışverişimi kendim yapmıştım.
Aman kayınvalidem kendini işini yapsında,benimkini yapmasada olur......
Avikap sanada hak veriyorum ama 2.5 aylik hamile olupta ve merdiven silmeyle çocuk düsmez. Son aylarinda görümcesi ve kayinvalidesi yardim etmezlerse o zaman ona karsi haksizlik olur. Insallah bir gûn Allahim sana da anne olmayi nasip ederde, anlarsin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?