E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ..AYBXIXKE..
-
Ben de aynıyım valla oturduğum yerde uykum geliyor.Karnım sürekli yeniden adet olacakmışım gibi ağrıyor ama bişey gelmiyor.Normalde göğüslerim adetten önce ağrırdı.Bu ay adet bittikten sonra ağrıyor.Canım inşallah sen hamişsindir.testin sonucunu merak ettim.
Hadi bakalim inşallah hamileyizdir.....
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Arkadaşın yazdıklarını okuyunca ümitlendim.Ben de çok az adet oldum ama ben zamanından 7gün önce adet oldum normalde bu gün adet olmam lazımdı.Ama 7gün önce başladı 2 gün sadece 2 dmla kahverengi leke geldi.daha sonra açık pembe turuncu arasıdamla damlageldi bitti.Ama bu damla damla lekeler 5 gün sürdü.Devamlı bi lekelenmem olmadı.Bu gün test aldım negatif çıktı ama 30 dakka sonra baktım hafifi silik bir çizgi vardı ama ben inanmadım.O çizgi gebelik testinde olan çizgi olabilir diye düşündüm.Sizce test yapmak için erken mi davrandım?Yarrdımcı olursanız sevinirim.
slm aybuke yazını sımdı uyandım ve okudum ben senın sordugun sorunu yasıyorum su anda doktorum dusuk yapıyor olabılırsın buyuk bır ıhtımal dedı senın anlattıgın gıbı 22 temmuzda adet olmam gerekıyordu oldum cok farklı az az ve normalde 5.6 gun gorurken 2 gun oldu bıtıı bıttıkten 5.6 gun sonra ıse kahve rengı lekelenme sonrasında kırmızıya donustu 2 .3 gun ole kanama oldum ama sancımda var kasık bel karın gogus delırıyorum ozellıklede sabıt durunca sırt agrım yanı sol kemık kuregının hemen yanı sımdı yurt dısına cıktıgım ıcın doktorumla telde gorustum burda dogru dururst bır doktor bulamadık dunden berı de kanama durdu kahve lekelenme devam edıyor az az. sen bır doktora gorun gecıkmeden eger hamıle kalmıssan dusuk tehtıdı olabılır ve erken gıttıgın ıcın onlem alınır gecıkme bence ıns hamılesındır ve saglıklı bır sekılde kucagına alırsın yavrunu tabı tum ısteyenler ve bende.....
Hadi bakalim inşallah hamileyizdir.....
idrar testi yaptım çok belirgin tek çizgi bebiş memiş yok :1no2: senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
idrar testi yaptım çok belirgin tek çizgi bebiş memiş yok :1no2: senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
üzülme arkadaşım dediğim gibi rabbim ne zaman verirse elbette olcak olmıycak değil heşeyin zamanı var...:a015:
merhaba aybike. endişelenecek birşey yok canım. bende de oldu. benim rahim yapım biraz farklıymış. kalp şeklindeymiş biraz sola doğru girintili. bebeişim de oraya yerleşmiş o yüzden diğer yumurtalık onu farkedememiş. gerçi benim düşük oldu ama ondan değil endişlenme sakın. polikistik over var bende hormonal bi nedenden düşük oldu.. neyse doktorum bana tekrar hamile kaldığında da birkaç ay regl olabilirsin dedi, bu gayet normal dedi. herhangi bir sakıncası yokmuş. lütfen sen de doktorunla konuş. ama iyi bir doktora git. gidebiliyorsan güvenilir bir özel dr olsun. onunla konuşunca rahatlayacaksın inan bana. şimdi seni tebrik edebilirim a.s. inş. hayırlısıyla doğumu gerçekleştirirsin tatlım.
Ben de polikistik overlıyım genç kızken 40 günde bir felan adet oluyordum.Evlendiğimden beri doğum kontrol hapları kullandım düzene girdi gibi,31-32-33 günde adet görüyorum artık. bebiş düşündüğümüz için doktora gittim polikistim için glifor verdi ve folikasit verdi kullanıyorum 1 aydır.Bu ay çok ümitliydim bebiş için ama bugün adet oldum.merhaba aybike. endişelenecek birşey yok canım. bende de oldu. benim rahim yapım biraz farklıymış. kalp şeklindeymiş biraz sola doğru girintili. bebeişim de oraya yerleşmiş o yüzden diğer yumurtalık onu farkedememiş. gerçi benim düşük oldu ama ondan değil endişlenme sakın. polikistik over var bende hormonal bi nedenden düşük oldu.. neyse doktorum bana tekrar hamile kaldığında da birkaç ay regl olabilirsin dedi, bu gayet normal dedi. herhangi bir sakıncası yokmuş. lütfen sen de doktorunla konuş. ama iyi bir doktora git. gidebiliyorsan güvenilir bir özel dr olsun. onunla konuşunca rahatlayacaksın inan bana. şimdi seni tebrik edebilirim a.s. inş. hayırlısıyla doğumu gerçekleştirirsin tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?