tebrik ederim canim..
allah saglikla kucagina almayida nasip etsin .. :1hug:
bende bugün ögrendim hamis oldugumu.. ayni yolun yolcusuyuz yani :asigim:
tebrikler cnm allah kucagina almayida nasip etsin ama bieseyi soylemek zorundayim cnm lekelenmeler ihmale gelmez biliyorsundur bu dusuk belirtisi surekli sirt ustu yat cnm ve yorulmamaya calis isallah hersey cok guzel olur cnm
CANIM SENİDE ÇOK TEBRİK EDERİM allah analı babalı büyütsün ya ne güzel haberler bunlar böyle..belirtilerin varmıydı ne kadardır çocuk düşünüyorsunuz..ya çok oluyorum ama cevaplarınız bizim gibi bekleyenlere umut oluyor tekarardan tebrik ederim
Nazannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Canim Benim çok Sevindim Allah Sağlikla Kucağina Almayi Nasip Eder Inşallah Kendine Yiğenimize çok Iyi Bak Tatlimmm:dance:
4-5 gundur lekelenmem vardi simsiyah ama kisa surdu kesildi bugun suphelendim test yaptim sonuc pozitif hamileyimmmmmmm
canım buradanda tebrik ederim seni allahım sag salim kucaına almayı nasip etsin inş.TEBRİKLERRRRRRRRRRRR!!!!!!
4-5 gundur lekelenmem vardi simsiyah ama kisa surdu kesildi bugun suphelendim test yaptim sonuc pozitif hamileyimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?