• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamileyim ve kanamam oldu bugün:( çok korkuyorum

bynpikolata

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
500
512
18
Merhaba kızlar yaklasik 8 haftalık hamileyim. İlk gebeliğim ve cok isteyerek hamile kaldim allaha bin şükür ki oda nasip etti. Bugun uyandim 1 saat geçti aradan sonrasinda kanamam oldu.hemen hastaneye gittim tabi doktor bebegin kalp artışının oldugunu söyledi. Bende duydum zaten. Bir problem gozlemlemedi progestan yazdı. Eve geldim kalkmıyorum yatıyorum sürekli ama az da olsa kanamam devam ediyor araliklar ile :( çok korkuyorum ve üzülüyorum kaybederim diye. Bide eşim hakkaride görevde . Başa çıkmaya çalışıyorum hem gebelik psikolojisi hem yalnızlık psikolojisi.... size sorum kanaması olan ama gebeligi devam eden varmi? Birde oneriniz varmi ne yapmalıyım. Birde lutfen dua edin bana cok ihtiyacım var.

Merhaba kızlar yaklasik 8 haftalık hamileyim. İlk gebeliğim ve cok isteyerek hamile kaldim allaha bin şükür ki oda nasip etti. Bugun uyandim 1 saat geçti aradan sonrasinda kanamam oldu.hemen hastaneye gittim tabi doktor bebegin kalp artışının oldugunu söyledi. Bende duydum zaten. Bir problem gozlemlemedi progestan yazdı. Eve geldim kalkmıyorum yatıyorum sürekli ama az da olsa kanamam devam ediyor araliklar ile :KK43: çok korkuyorum ve üzülüyorum kaybederim diye. Bide eşim hakkaride görevde . Başa çıkmaya çalışıyorum hem gebelik psikolojisi hem yalnızlık psikolojisi.... size sorum kanaması olan ama gebeligi devam eden varmi? Birde oneriniz varmi ne yapmalıyım. Birde lutfen dua edin bana cok ihtiyacım var.
Canım geçmiş olsun benim.de iki defa oldu çok şükür 19 haftalığım şu an.sana iğne yapmadılar mi ?? Annen veya kayinvaliden baksın sürekli yat dua et 3 aydan sonra hiçbirsey olmaz...bir ayın kalmış surda.ben kaç ay yattım canım anlatamam.allah yardımcın olsun.korkma hiç sitres yapma.rahat ol..allah ne verirse hayırlısını verir.

Merhaba kızlar yaklasik 8 haftalık hamileyim. İlk gebeliğim ve cok isteyerek hamile kaldim allaha bin şükür ki oda nasip etti. Bugun uyandim 1 saat geçti aradan sonrasinda kanamam oldu.hemen hastaneye gittim tabi doktor bebegin kalp artışının oldugunu söyledi. Bende duydum zaten. Bir problem gozlemlemedi progestan yazdı. Eve geldim kalkmıyorum yatıyorum sürekli ama az da olsa kanamam devam ediyor araliklar ile :KK43: çok korkuyorum ve üzülüyorum kaybederim diye. Bide eşim hakkaride görevde . Başa çıkmaya çalışıyorum hem gebelik psikolojisi hem yalnızlık psikolojisi.... size sorum kanaması olan ama gebeligi devam eden varmi? Birde oneriniz varmi ne yapmalıyım. Birde lutfen dua edin bana cok ihtiyacım var.
kanama nasıl ? Baya kırmızı mi ?

Canım geçmiş olsun benim.de iki defa oldu çok şükür 19 haftalığım şu an.sana iğne yapmadılar mi ?? Annen veya kayinvaliden baksın sürekli yat dua et 3 aydan sonra hiçbirsey olmaz...bir ayın kalmış surda.ben kaç ay yattım canım anlatamam.allah yardımcın olsun.korkma hiç sitres yapma.rahat ol..allah ne verirse hayırlısını verir.
Sagol canım dogru diyosun allah herseyin hayırlısını nasip etsin. Annem yanımda allaha şükür yatıyorum bu güne kadar bişeyim yoktu bugun boyle olunca inanılmaz korktum.allah hepimizin yardımcısı olsun sag saglim sekilde inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi. Sagol canım

Igne yapmadılar canım.

Sagol canım dogru diyosun allah herseyin hayırlısını nasip etsin. Annem yanımda allaha şükür yatıyorum bu güne kadar bişeyim yoktu bugun boyle olunca inanılmaz korktum.allah hepimizin yardımcısı olsun sag saglim sekilde inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi. Sagol canım
İnşallah canım benim amin...

İnşallah bebeğn sana sımsıkı tutunur..
Bana da dua et olur muu Rabbim bana da nasip etsin

Benim de kahverengi kanama 4. Haftada başladı şu an 7. Haftadayım hala ara ara geliyor Dr progestan yazmıştı onu kullanıyorum ve sürekli yatıyorum 3 ay boyunca da kullanacağım o ilacı şu an sağlıklı bebişim inşallah Rabbim onları bize bağışlar. Ben araştırdım 10 kadından 7 si kanamalı hamilelik geçirirmiş bu yazı oldukça ilginç gelmişti bana hakkımızda hayırlısı olsun içini ferah tut ve yorulma

Benim de kahverengi kanama 4. Haftada başladı şu an 7. Haftadayım hala ara ara geliyor Dr progestan yazmıştı onu kullanıyorum ve sürekli yatıyorum 3 ay boyunca da kullanacağım o ilacı şu an sağlıklı bebişim inşallah Rabbim onları bize bağışlar. Ben araştırdım 10 kadından 7 si kanamalı hamilelik geçirirmiş bu yazı oldukça ilginç gelmişti bana hakkımızda hayırlısı olsun içini ferah tut ve yorulma
Teşekkürler canım inşallah hepimiz yavrularımızı problemsiz saglikli şekilde kucağımıza alırız. Doktorda dedi bu tarz kanamalarda gebelik %95 devam eder. %5 düşük olur dedi. İçim bir nebze rahatladı ama salı günü tekrar gidicem doktora. Kanama artarsa tekrar gel dedi. Allahım korktuğumuz yere uğratmasın hepimizi. Sana da gecmis olsun, teşekkürler.

canım geçmiş olsun birşey olmaz inşallah sen kalbini ferah tut benim yengem 9 ay boyunca adet gördü ve çok kanaması vardı. şimdi bebeginin maşşallahı var içini rahat tut eşin görevde diye stres yapıyor olabilirsin o yüzden olabilir kafana birşey takma rabbime emanetsin dualarım seninle bol bol okuyacagım sana

Merhaba canım, bende gebeliğin 8.haftasında kanama yaşadım. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Hemen gittim doktora. Doktor kalp atışlarını baktı ama duyamadık. Çok umutsuz verdi bana progesteronu. Bi süre yattım. Çok şükür ki kızımı kucağma aldım. Şu an 6 yaşında. Yani çokkorkma böyle kanamalar olabikiyor.rabbim hayırlısını nasip etsin canım. Çok şükür ki sen kalp atışını duymuşsun.

canım geçmiş olsun birşey olmaz inşallah sen kalbini ferah tut benim yengem 9 ay boyunca adet gördü ve çok kanaması vardı. şimdi bebeginin maşşallahı var içini rahat tut eşin görevde diye stres yapıyor olabilirsin o yüzden olabilir kafana birşey takma rabbime emanetsin dualarım seninle bol bol okuyacagım sana
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. İnşallah bende sıkıntısız sekilde bebeğimi alırım kucağıma. Dualarını esirgemedigin icin sagol canım

Merhaba canım, bende gebeliğin 8.haftasında kanama yaşadım. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Hemen gittim doktora. Doktor kalp atışlarını baktı ama duyamadık. Çok umutsuz verdi bana progesteronu. Bi süre yattım. Çok şükür ki kızımı kucağma aldım. Şu an 6 yaşında. Yani çokkorkma böyle kanamalar olabikiyor.rabbim hayırlısını nasip etsin canım. Çok şükür ki sen kalp atışını duymuşsun.
Merhaba canım. Böyle örneklerin olması gercekten içimi rahatlattı. Evet cok şükür ki kalp atışlarını duydum. Rabbim büyük dua ediyorum bol bol, yatıyorum bende. Col teşekkürler. Rabbim senin yavrunu da sana bağışlasın canım.

Benim de daha geçen hafta 6 haftalıkken bebeğim , kıpkırmızı kanama oldu kırmızı olması kötüye işaret genelde. Bebeğimi kaybettiğimi sandım :( Hemen doktora gittim çok şükür hala oradaydı kalp atışını da duydum. 10 gün rapor verdi hep dinlen dedi. İğne vuruldum iki kez ve günlük ilaç da verdi. Şimdi iyi hissediyorum çünkü hamilelik belirtilerim de gitgide artıyor. Ertesi gün de biraz kanamam oldu sonra geçti çok şükür. Hep yat dinlen. Seni mutlu eden kafanı dağıtan dizi film vs izle ve bol su iç. Geçmiş olsun :)

Benim de daha geçen hafta 6 haftalıkken bebeğim , kıpkırmızı kanama oldu kırmızı olması kötüye işaret genelde. Bebeğimi kaybettiğimi sandım :KK43: Hemen doktora gittim çok şükür hala oradaydı kalp atışını da duydum. 10 gün rapor verdi hep dinlen dedi. İğne vuruldum iki kez ve günlük ilaç da verdi. Şimdi iyi hissediyorum çünkü hamilelik belirtilerim de gitgide artıyor. Ertesi gün de biraz kanamam oldu sonra geçti çok şükür. Hep yat dinlen. Seni mutlu eden kafanı dağıtan dizi film vs izle ve bol su iç. Geçmiş olsun :)
Çok geçmiş olsun sana da, teşekkür ederim tavsiyelerin için. İnşallah bir daha bizi korkutmaz bebeklerimiz ve saglikli şekilde kucağımıza alırız.

Back