Kizlar hamileyim sanırım bu sefer 🥹

buse34ca

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
143
34
18
23
Merhaba 7 aydır gebe kalmak istiyorum son 2 aydır çok rahattım hayırlısı diyordum hatta bu ay adetim 5 gün geçmiş onu bile daha dün farkettim bugün test yaptık pozitif çıktı 5 dakikada belirgindi 10 dakikada daha net oldu ama çizgi silik hastane ye gidip kan verdim sonuç bekliyorum ama sizce hamile miyim

Eklentiler

• IMG_20230427_173929.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 195
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Hamilesiniz hayırlı olsun beşinci günde böyle silikse geç döllenme büyük ihtimalle betaniz ilk düşük gelir korkmayın yükselişi önemli rabbim kucağına almayı nasip etsin

Hamilesiniz hayırlı olsun beşinci günde böyle silikse geç döllenme büyük ihtimalle betaniz ilk düşük gelir korkmayın yükselişi önemli rabbim kucağına almayı nasip etsin
Ya gerçekten hamile miyimdir cidden kan sonucum hala çıkmadı ya değilsem

Bence de hamilesiniz

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim çok heyecanlı bı o kadar da stresli bı durum kan sonucum.hala çıkmadı nasıl heyecanlıyım bı bilseniz
Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz sonucunu hadi hayırlısı olsun inşallah saat kaçta verdiniz kanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…