Yaa inşallah çok heyecanlıyımBence hamlesinnnn
Bir saat olduNe zaman kan verdiniz
Kan testi çıkmadan inanamicam sanırım çok değişik bı duygu insan inanamiyorHayırlı olsun hamilesiniz
Teşekkür ederim inşallah hamileyimdirHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Hamilesiniz hayırlı olsun beşinci günde böyle silikse geç döllenme büyük ihtimalle betaniz ilk düşük gelir korkmayın yükselişi önemli rabbim kucağına almayı nasip etsinMerhaba 7 aydır gebe kalmak istiyorum son 2 aydır çok rahattım hayırlısı diyordum hatta bu ay adetim 5 gün geçmiş onu bile daha dün farkettim bugün test yaptık pozitif çıktı 5 dakikada belirgindi 10 dakikada daha net oldu ama çizgi silik hastane ye gidip kan verdim sonuç bekliyorum ama sizce hamile miyim
Ya gerçekten hamile miyimdir cidden kan sonucum hala çıkmadı ya değilsemHamilesiniz hayırlı olsun beşinci günde böyle silikse geç döllenme büyük ihtimalle betaniz ilk düşük gelir korkmayın yükselişi önemli rabbim kucağına almayı nasip etsin
Sıkıntı etmeyin inşallah hamilesinizdir kan sonucunu haber edin merak ettimYa gerçekten hamile miyimdir cidden kan sonucum hala çıkmadı ya değilsem
Cıktı mı sonucunuuuzzYa gerçekten hamile miyimdir cidden kan sonucum hala çıkmadı ya değilsem
Hayır ya çok uzun sürdü bekliyorumCıktı mı sonucunuuuzz
Bence de hamilesinizMerhaba 7 aydır gebe kalmak istiyorum son 2 aydır çok rahattım hayırlısı diyordum hatta bu ay adetim 5 gün geçmiş onu bile daha dün farkettim bugün test yaptık pozitif çıktı 5 dakikada belirgindi 10 dakikada daha net oldu ama çizgi silik hastane ye gidip kan verdim sonuç bekliyorum ama sizce hamile miyim
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim çok heyecanlı bı o kadar da stresli bı durum kan sonucum.hala çıkmadı nasıl heyecanlıyım bı bilsenizİnşallah güzel sonuç alırsınızbiz tüp bebek anne adaylarını da dualarınıza katın
Ay ben bile öldüm burada heyecandanHayır ya çok uzun sürdü bekliyorum
Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz sonucunuAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim çok heyecanlı bı o kadar da stresli bı durum kan sonucum.hala çıkmadı nasıl heyecanlıyım bı bilseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?