kizlar hamileyim korkudan oluyorum

Sirius777

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.766
2.294
36
Biliyorum burasi bu konunun yeri degil ama anneler veya bebek bekleyenler anlar kizlar hamileyim.dun doktora gitdik kese 22 mm olmus yolk kesesi yeni olusmus bebegin kalp atisi daha duyulmuyor ama rahimde doktor kese olcusune gor 6+6 falansin diyor elim ayagim titriyor stresden kizlarr hamile olanlar anne olanla bilginiz varsa paylasirsaniz cok sevinirim.boyle bisey yasayan varmi bebeginizin sesini nezaman duydunuz

Var ben, 8 haftalıkken duyuldu kalp atışı.. acele etme duyulur inşallah.. hayırlı olsun :)

Benim arkadaşımın ki 6 haftalıkken gözükmedi bile oda korktu panik yaptı 8 haftalıkken duydu oda

Öyle herşeyi santim santim hesaplamalara da ne gerek var bilmem. Bekle biraz daha korkma . İlk bebeğim 8. Haftada duyuldu. 2. De 6+6 da duyuldu ama vajinal ultrasonla.

Ben 7. haftada vajinal ultrasonla duydum minik pıtpıtları :) öncelikle kese, sonra kalp atışı sonra ikili testi vs derken uzun bir süreç. Sakin olmalısın ki rahat bir hamilelik geçirebilesin. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :)

Öyle herşeyi santim santim hesaplamalara da ne gerek var bilmem. Bekle biraz daha korkma . İlk bebeğim 8. Haftada duyuldu. 2. De 6+6 da duyuldu ama vajinal ultrasonla.
Zoe cim dogruda iste ilk ve korkudan oluyorum bide ben cok hassas bi insanim zaten konu kendi bebegim olunca okumadigim site yorum kalmadi ben sizlere sorayim dedim

Cok tesekkurler canim bide kistim olusmus doktor progesteron hormonunu destekleyen kist falan diyor sizde de oldumu acaba??

6.haftada duydum canım ilk gittiğimde kese de göründü kalp sesi de duyduk

Zoe cim dogruda iste ilk ve korkudan oluyorum bide ben cok hassas bi insanim zaten konu kendi bebegim olunca okumadigim site yorum kalmadi ben sizlere sorayim dedim
En iyisi sabırlı olmak .. Bekle sadece kendini yorarsın böyle ve sonucu zaten değiştiremezsin. Burda da herkesin hikayesi farklı senin için bir veri değil yani.Dua et ve bekle..

Cok tesekkurler canim bide kistim olusmus doktor progesteron hormonunu destekleyen kist falan diyor sizde de oldumu acaba??

Hayır bende kist yoktu canım bir bilgim yok oyüzden. Aklına takılan herseyi doktoruna sormanı tavsiye ederim bu sürecte en doğru bilgileri sana o verecektir. Diğer türlü herkesin Kişiliği nasıl farklı ise gebelik Sürecinde de farklıdır. Okudklarından etkilenmemen naçizane tavsiyem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…