Kızlar hamileyim, daha çok yeni, gelin yaşadıklarımı anlatayım..

cinsel birlikteliğinizden kaç gün sonra testte pozitifi gördünüz acaba

7 haftalıkken gittim kalp atışını dinledik çok şükür, yarın tekrar kontrol var 12.haftaya giriyoruz bakalım, inşallah sorunsuz ilerliyordur

Merhaba ben ilk defa ovülasyon testi yapıyorum bana yorumlamam da yardımcı olur musunuz

7 haftalıkken gittim kalp atışını dinledik çok şükür, yarın tekrar kontrol var 12.haftaya giriyoruz bakalım, inşallah sorunsuz ilerliyordur
Merhaba ben de 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu ayda ilk defa Ovülasyona takip etmeye başladım ama beş gündür çatlamaya göremedim bana yardımcı olur musunuz

Kızlar bakarmısınız, bugün adet imin 15. Gecikme günü, daha önce kan verdim 0.2 çıktı ama hala adet olmadım doktorum ilk gittiğimde (0.2 çıktığında) muayenede oldum hiç bir sıkıntım çıkmadı, doktor biraz bekle tekrar gel bakalım dedi, dün test yaptım çok silik çıktı yarın sabha doktora gidiyorum sizce varmıdır yada yaşayan varmı böyle sonradan gebelik çıkan betası yükselen?

Eklentiler

• IMG_20230726_094542.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 250
Merhaba ben de 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu ayda ilk defa Ovülasyona takip etmeye başladım ama beş gündür çatlamaya göremedim bana yardımcı olur musunuz
Merhaba, adetiniz bittiği gün başladıysanız 5 gündür çatlama görememeniz çok normal, adet döngünüz kaç gün? Gerçi adet döngünüzün kaç gün olduğuna bağlı bu durum

Merhaba, adetiniz bittiği gün başladıysanız 5 gündür çatlama görememeniz çok normal, adet döngünüz kaç gün? Gerçi adet döngünüzün kaç gün olduğuna bağlı bu durum
35 günde ortalama hasta oluyorum

cinsel birlikteliğinizden kaç gün sonra testte pozitifi gördünüz acaba
10 temmuz kimyasal gebelik yasadim 6. Haftada düsük yaptım dusuk kanamasi bittikten sonra korunmasiz iliski yasadim 4 gun once regl olmam lazimdi olmadim goguslerim kenarlarinda beyaz minik sivilceler cikti ve ucu koyulasti bel agrim var cok hafif kasik agrim var regl olamadim ama regl olmadan dusuk yaptiktan hemen sonra hamile kalinirmi arkadaslar test yaptoim negatif kan verdim negatif erkenmi verdim acaba kanı ilk gebeliktete boyle olmustu 8. Gun kanda cikmisti biraz daha mi beklesem acaba

İyi günler ben yazıların hepsini okudum da bende yumurtlamadan sonra goguslerde şişkinlik ve hassasiyet hafif hafif kasık ağrısı yaşamaya başladım tabi aynı zamanda mide bulantısı eşlik etti bunlara her ay adetimden bir hafta önce çıkan sivilcelerim çıkmadı ancak beni endişelendiren adetime 3 gün kaldı adet sancilarim çok artı belim kasigim ayağım çok agirmaya başladı normalde hiç bel ve ayak ağrısı yaşamam ama garip bir sekilde geliyor baya agiriyor sonra tekrar gidiyor hamilelik olabilirmi

KIZLARRR YARDIM EDİN LÜTFENadetim 2 gün gecti yogun beyaz akintim var bel kasik agrisi adet oldum diye lavaboya gidiyorum beyaz akinti adete 4 gun varken kan verdim gebelik yok 05.02 beyaz akinti neden olabilir enfeksiyon da yok

KIZLARRR YARDIM EDİN LÜTFENadetim 2 gün gecti yogun beyaz akintim var bel kasik agrisi adet oldum diye lavaboya gidiyorum beyaz akinti adete 4 gun varken kan verdim gebelik yok 05.02 beyaz akinti neden olabilir enfeksiyon da yok
Test yaptınız mı hamile misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…