Pembe olan 3 gün öncesi beyaz olan 2 gün öncesi askımBaska testin var mi canim?
Aslında beyaz olanı yaptım o normal gebelik testi ama Buda öyle 15-20 dk çıktıSabah ilk idrarla tekrarla bence, inşallah vardır
Gecikmenin kaçıncı gunundesinAslında beyaz olanı yaptım o normal gebelik testi ama Buda öyle 15-20 dk çıktı
Ya 15dk sonra benim hicbir testim boyle olmadi kan net sonuc olurPembe olan 3 gün öncesi beyaz olan 2 gün öncesi askım
Erken gebelik testi 3 gün var dahaGecikmenin kaçıncı gunundesin
Benimde ilk kez başıma geldi acaba dedim testler mi bozukYa 15dk sonra benim hicbir testim boyle olmadi kan net sonuc olur
Evet sanırım öyle yapacağım bir andan ümit etmemek istemiyorum çünkü sonradan çıktı diyeUmitlendirmek istemem ama var gibi duruyor lan versen yarın sabah aslında ordan daha net sonuç alırsın
Evet sanırım öyle yapacağım bir andan ümit etmemek istemiyorum çünkü sonradan çıktı diye
İnşallahVar gibi duruyor
canım var büyük ihtimalle belirtilerin nelerdiKızlar 15-20 dk sonra silik çizgi kuruma çizgisi mi sizce
Eki Görüntüle 3502606 Eki Görüntüle 3502607
Kasık ağrım bel ağrım çok oldu ve hala devam ediyor şimdi hastaneye gidiyorum dua edin lütfencanım var büyük ihtimalle belirtilerin nelerdi
ayy hayırlı haberler ile gel inşaAllahKasık ağrım bel ağrım çok oldu ve hala devam ediyor şimdi hastaneye gidiyorum dua edin lütfen
Ay evet dokunun baya ağrıyorayy hayırlı haberler ile gel inşaAllah
gögüs hassasiyetin var mı
Bu belirtiler ilişkiden ne zaman sonra başladı :)Kasık ağrım bel ağrım çok oldu ve hala devam ediyor şimdi hastaneye gidiyorum dua edin lütfen
Kasık ağrım 3-5 gün içinde geçen haftadan beri bel ağrım göğüs ağrım bu haftada adet olacakmışım gibiBu belirtiler ilişkiden ne zaman sonra başladı :)