Gecikmeniz kaç gün ben aksam yaptım pozitif çıkmıştı gününüz 6 gün falan geçtiyse sabah aksam fark etmezYaptınız mı sabah, ben de akşam yapıp negatif görmüştüm bi kerede sabah mı yapsam
Bu gün 10. Gün oldu sabah tekrardan test yaptım ama çıkmadı bakalım en yakın zamanda kan testi yapicam artık9 gün gecikmeyle hangi vakit yapsanız gebelik varsa pozitif çıkar zaten ama belki test hatalıdır tekrar yapın. Belirtiler için bişey diyemiyorum gebelik beklediğimiz istediğimiz zamanlar psikolojik olarak tüm belirtiler yaşanabiliyor kendimden biliyorum
Sabah için daha uygun bir vakit deniliyor ben bu sabah yaptım ama olmadı gene şuan da da 10. Gün oldu gecikmede artık hafta içi kan testi yaptircamYaptınız mı sabah, ben de akşam yapıp negatif görmüştüm bi kerede sabah mı yapsam
Bu gün 10. Gün oldu sabah gene yaptım ama negatif en kısa zamanda kan testi yapicamGecikmeniz kaç gün ben aksam yaptım pozitif çıkmıştı gününüz 6 gün falan geçtiyse sabah aksam fark etmez
Geç döllenme değilse çıkması gerekiyordu en sağlıklısı kan testiBu gün 10. Gün oldu sabah gene yaptım ama negatif en kısa zamanda kan testi yapicam
En iyisi kan net olurSabah için daha uygun bir vakit deniliyor ben bu sabah yaptım ama olmadı gene şuan da da 10. Gün oldu gecikmede artık hafta içi kan testi yaptircam
Evet kesinlikleGeç döllenme değilse çıkması gerekiyordu en sağlıklısı kan testi
İnşAllahhhh
Evet olabilirrrSuan çok pembemsi bir akıntı geldi yerleşme kanaması olabilir mi acaba
Sabahdan beri hala aynı başka hicbisj gelmedi desem yeridir ve mide bulantısı başladı galiba artıkEvet olabilirrr
Ben adetime 6 gün kala yaptım ama erken gebelik testiydi , sizce tekrarlamama gerek var mıBu gün 10. Gün oldu sabah tekrardan test yaptım ama çıkmadı bakalım en yakın zamanda kan testi yapicam artık
Emin olmak için tekrarlasaniz iyi olur yada kan verinBen adetime 6 gün kala yaptım ama erken gebelik testiydi , sizce tekrarlamama gerek var mı
Oy maşallah hadi güzel haberler gelSabahdan beri hala aynı başka hicbisj gelmedi desem yeridir ve mide bulantısı başladı galiba artık
Kesin sonuç için bence tekrarliyip bu kan testi de yaptırınBen adetime 6 gün kala yaptım ama erken gebelik testiydi , sizce tekrarlamama gerek var mı
Gelicem gelicem ama ben 1 haftadan beri kendince var diyorum sadece sonuç biraz geç ogrencem galibaOy maşallah hadi güzel haberler gel
Bende var diyorum ama sonuç hep negatif ya aynıyız sanırımGelicem gelicem ama ben 1 haftadan beri kendince var diyorum sadece sonuç biraz geç ogrencem galiba
bnm adettim 10 gün geçti test yaptım negatif çıktıAnlattiklariniza bakilirsa hamilesiniz aynı şeyler bende de var ve testim pozitif
Geç döllenme değilse teste çıkmasi lazımdı emin olmak için kan tahlili yaptirabilirsinizbnm adettim 10 gün geçti test yaptım negatif çıktı
Sonuç neoldu merak etdimGelicem gelicem ama ben 1 haftadan beri kendince var diyorum sadece sonuç biraz geç ogrencem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?