kızlar hamilemiyim.lütfen bakın ve evet diyin

hayat insallah hamiş kalırsın canım.....
allah yar ve yardımcın olsun.....

Güzel haberlerini bekliyoruz,yarın sabah yaparsın idrar testini,sabah yapmak lazımmış zaten.

ayyy okudum bende yazdiklarinizi insallah hamilesindir yaaaaaa.vallahi cok merak ettim.

bende bebek istiyorum ama esim biraz korkuyormu ne.nezaman bebek konusunu acsam ben istemiyorum suanlik diyor.napmam gerekiyor sizce.?komsunun ogluna bakiyorum 2yasinda belki ondan heveslenir diyorum..cevaplarinizi bekliyorum

kızlar 8 aydır bebiş istiyoruz.ama her ayın 26. günleri adet oluyodum.bu ay 5 gün geçti ama adet olmadım. sadece midemde bulantı değil ama bi sertlik var gibi.bide belim ağrıyo. sizce ne bu

e şimdi hayır desek olmaz sen evet deyın yazmışsın ama:)

hayattt ne yaptınn yaptınmı testt.........haber ver bize.................

hayatt huhuu canım ne yaptın yaa.. merak ettik bekliyoruz.. inş gebesindirde sevinçten unutmuşusunudr bizleri:))

ayy 5 gün geçmiş hamiş olbilirsin canım yaaa....
dilerim hamişsindir...
test sonucunu merakla bekliyoruz.....

kızlar 8 aydır bebiş istiyoruz.ama her ayın 26. günleri adet oluyodum.bu ay 5 gün geçti ama adet olmadım. sadece midemde bulantı değil ama bi sertlik var gibi.bide belim ağrıyo. sizce ne bu

umarım hamilesindir. ama bunu anlamanın en iyi yolu test tabi ki. eşin gelirken akşam alıversin bi test. adet tarihinden baya geçmiş. hemen şimdi yapsan dahi çıkması gerek. ben hamileyken inanılmaz şişmişti karnım ve midem; gaz yapıyor çünkü. inşallah seninki de öyledir.

Canim Inşallah Hamişsindir çünkü 5 Gün Az Değil Hadi Bekliyoruz Bugün Güzel Haberini

cnm daha çok erken belirtilerin ortaya çıkması için ben ikinci çocuğuma hamileyim fakat nekadar dikkat ettiysemde bu kadar erken dönemlerde en ufak bir belirti olmuyor tek yapacağın şey bhcg testi yaptırmam kesin sonuç

kızlar cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.ya eşime söyledim.oda hafta sonuna kadar bekleyelim istersen dedi. açıkçası bende istediğim sonucu göremeyecem diye çok korkuyorum

bende bebek istiyorum ama esim biraz korkuyormu ne.nezaman bebek konusunu acsam ben istemiyorum suanlik diyor.napmam gerekiyor sizce.?komsunun ogluna bakiyorum 2yasinda belki ondan heveslenir diyorum..cevaplarinizi bekliyorum
canım olsun oda keşke daha önce yapsaydık der eminim. ben çok pişmanım bu kadar beklediğime şimdi

hayatcim bende senin gibi adetim gecti hic gecmezdi benimki hemde 9 gün gecmisti ben yapsammi yapmasammi diye kafayiyiyecektim ama sonra bi anda sabah uyandigimda sonuc olumsuzdu ama en azindan bisey olmadigini anlayip adetimin bu kadar gecmesinin zarar olabilir diye doktora gittim
yani en iyisi biran evvel sonucu ögren ona göre tedbirini alirsin tabiki gerisi sana kalmis bisey hakkinda hayirlisi olsun

hayatcim bende senin gibi adetim gecti hic gecmezdi benimki hemde 9 gün gecmisti ben yapsammi yapmasammi diye kafayiyiyecektim ama sonra bi anda sabah uyandigimda sonuc olumsuzdu ama en azindan bisey olmadigini anlayip adetimin bu kadar gecmesinin zarar olabilir diye doktora gittim
yani en iyisi biran evvel sonucu ögren ona göre tedbirini alirsin tabiki gerisi sana kalmis bisey hakkinda hayirlisi olsun

yok canim hic gecikme olmuyordu doktor bakti ama benim doktorum hic iyi degilm simdi yeni doktora gececgim hersey normal yolunda dedi ama ne bi kan testi yapti nede baska bisey sadece alttan bakip yolladi o yüzden bende fazla tatmin olmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…