kızlar hamilemiyim.lütfen bakın ve evet diyin

hayattt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
33
0
kızlar 8 aydır bebiş istiyoruz.ama her ayın 26. günleri adet oluyodum.bu ay 5 gün geçti ama adet olmadım. sadece midemde bulantı değil ama bi sertlik var gibi.bide belim ağrıyo. sizce ne bu

canım günün geçmiş hamile olabilirsin ama neden emin olmak için test yapmıyorsun mide bulantıların hemen başlamaz zaten bence sen bir an evvel test yapmalısın canım.

canım gebe olabilrsin ama strestende gecikiyo olabilir bence hemen idrar testi yapmalısın zaten varsa çıkar canım

canım inş beklediğin gibidir ama bir an önce test almalısın,hadı hayırlı haberlerini belikyoruz.....

hayır canım olurmu öle şey ben 5 ,günde yaptım ve çıktı inş seninkide çıkar hadi bugün yap testini bugün haber ver beklozz

yok canım erken degıl gösterırı sonucu bence hemen yap a.s. inşaallah hamişsindir

canlarım siteye yeni üye oldum ama sizleri aylardır takip ediyodum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın .her ayın malum günleri gelince ağlamaktan helak oldum 8 aydır. umarım bu ay hamileyimdir hayırlısıyla.

bugün çıkamamki dışarı.akşama misafirim var.yakınlarda eczane yok . dua edin kızlar ya

valla stres yapma dıycem ama canım benım 3 yılımın her ayı stresle gecıyo elde var sıfır

eşin alamazmı ozaman yarın ok mi inş hadi hayırlısı bakalım

bugün çıkamamki dışarı.akşama misafirim var.yakınlarda eczane yok . dua edin kızlar ya

canım eşine söyle gelirken alsın bi test ..iyi sabretmişsin valla ..yapta bize söyle çabuk..belirtikerine göre hamiş olabilirsin canım . umarım istediğin gibi olur.

canim test yap mutlaka cikar ben 3. gun yapmistim ve hemen cikti isallah hamilesindir hadi bekliyoz haberini

canım güzel haberlerii bekliyoruz burdan herşey gönlündeki gibi olur inşallah a.s.

kız hayat 5 gündür niye bekliyon kuzum..ben adet günümde yapmıştım hemen çıkmıştı...bir an önce şu test işini hallet..bizede haber ver bakiiim...

hayat inşallah bu defa olumlu sonucu alırsın canım...hakkında hayırlısı olsun inşallah..arkadaşlara katılıyorum valla iyi sabretmişsin..ben şimdiye 500 tane test yapmıştım ama benim adet maşallahı var gün sekmez 25.gün sabah selam der banabenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

inşallah hamilesindir canım.hemen bi test yap çıkmazsa kandan baktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…