- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
ben şuan 8+3 üm ve karın bölgemde kaşıntılar başladı oyüzden şimdiden yırtılmalar için önlem almak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben dogum yapalı 25gün oldu ben niveanın bugday+badem yagını kullandım ikisi bir arada yırtılcak yer varsa karnın müsaitse yapcak bişi olmuyo benim karnımda hiç yok belimde 4tane var ik iyanlı bide baldırlarımda nivea karnıma fayda etti ama belimin çatlayacagı varmış kız annesiyim belmi genişledi dogal olarak çatladı minik minik
ben şuan 8+3 üm ve karın bölgemde kaşıntılar başladı oyüzden şimdiden yırtılmalar için önlem almak istiyorum
ne yaparsan yap çatlayan çatlıyor ben kendimi doğal aktardan yaptırdığım karışımlar kakako yağları badem yağları bebe yağları buluyordum artık yapış yapışl geziyordum ama asıl önemlisi az kilo almak...çok kilo almamaya dikkat et...kilo alım verimden ve bünyeden çatlıyor yengem kremin k sini bilmezdi hiç çatlamadı..cildin yağlı kuru olmasıda önemli benim cildim çok kuru cilt ...türkiye deprem fay hattına döndü vücudum...
bu arada hayırlı olsun evladın sağlıcakla gelsin inşallah
Eğer ben de çatlarsam genetikmiş diyeceğim.Benim doğumum 20 aralık civarı olacak buraya çatlaklarımın durumunu yazarım:)
Ben öğrendğim günden beri pehlivan gibi yağlanıyorum.Ne bulursam ama!jojoba badem kakao havuç kayısı susam ceviz aklına ne gelirse ama en çok kullandıklarım bunlar
Vazelin de çok kullandım ama kıyafete leke yapıyor.
Ama 10. hafta itibariyle lireac Phytolastil kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere iki kere günde.
Tabi bunun yanında yağlarıma ara vermedim.Göğüslerim dahil diz kapağıma kadar yalanıyorum.
Kremimi de göğüslerime sırtıma karnıma baldırarıma sürüyorum.
Şimdiye kadar bişey olmadı ama annem çatlamış benim kadar hamileyken.Bekliyorum bakalım.İnş hiç çatlağım olmaz.
Dediğim gibi eğer ben de çatlarsam çatlama olayı sadece genetik istediğini yap etkilemez derim
Ama çatlamazsam kremlerin işe yaradığını gösterir.
Bu arada ben sadece 5 kılo aldım 29. haftadayım.Az kilo almanın da etkisi olabilir.
Eğer ben de çatlarsam genetikmiş diyeceğim.Benim doğumum 20 aralık civarı olacak buraya çatlaklarımın durumunu yazarım:)
Ben öğrendğim günden beri pehlivan gibi yağlanıyorum.Ne bulursam ama!jojoba badem kakao havuç kayısı susam ceviz aklına ne gelirse ama en çok kullandıklarım bunlar
Vazelin de çok kullandım ama kıyafete leke yapıyor.
Ama 10. hafta itibariyle lireac Phytolastil kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere iki kere günde.
Tabi bunun yanında yağlarıma ara vermedim.Göğüslerim dahil diz kapağıma kadar yalanıyorum.
Kremimi de göğüslerime sırtıma karnıma baldırarıma sürüyorum.
Şimdiye kadar bişey olmadı ama annem çatlamış benim kadar hamileyken.Bekliyorum bakalım.İnş hiç çatlağım olmaz.
Dediğim gibi eğer ben de çatlarsam çatlama olayı sadece genetik istediğini yap etkilemez derim
Ama çatlamazsam kremlerin işe yaradığını gösterir.
Bu arada ben sadece 5 kılo aldım 29. haftadayım.Az kilo almanın da etkisi olabilir.