Kızlar hamilelikte şeker düşüklügü yaşayan var mı?

bettbet

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
96
28
Kızlar merhaba öncelikte daha önce böyle birşeyle karşılaşmadım gebelikle bir ilgisi var mıdır. İki gündür kan şekerim çok düşük seviyelerde, ilk ölçümde 39 ikinci ölçümde 51 çıktı nedir nedendir bir bilgisi var mı fazla düşük olduğu söyleniyor bebeğe bir zararı olur mu endişeliyim bilgilendirirseniz sevinirim doktor kontrolüne gittiğimde söylemeli miyim?

Doktora söyleyin tabi. Gebelikle ilgisi vardır bence. Durumu değerlendirir.

Umarım bebeğime herhangi bir zararı olmayacaktır, teşekkür ederim
Yüksekliği zarar hatta seker yüklemesi yaptırıp ölçtürdük ama düşüklüğünü bilemiyorum. Belki sizde bi zararı olur halsizlik bayılma gibi.

Yüksekliği zarar hatta seker yüklemesi yaptırıp ölçtürdük ama düşüklüğünü bilemiyorum. Belki sizde bi zararı olur halsizlik bayılma gibi.
Evet gün içerisinde sürekli yorgun hissediyorum kendimi araştırdım biraz çok düşük olması hakkında pek iyi şeyler söylenmiyor umarım yanılırım

Hamıle degılım ama bende hipoglisemi var seker dusuklugu. Doktorum hamilelikte sekere cevirir dıkkat et demıstı, belkı sizinki ıle aynı sey degıldır ama hipoglisemi ıcın öneride bulunabilirim kendinizi yorgun hıssedıyormussunuz ben de oyleydım bı anda sekerim duser bayılacak gıbı olurdum. sık sık ara ogun yapmamı, meyveyi tek basına tuketmememı yani yanında sut yogurt vs olmasını önerdiler. Cıkolata kek vs yiyip uzun süreli açlık yasamamaya dikkat edın cunku sekerı biraz yukseltıp bi anda gerı dusuruyor. Tabı aynı sey mıdır bılemıyorum doktorunuza sorarsınız ınsallah bir sorun yoktur gecmıs olsun

Merhaba benim gebeliğin başından beri öyle, daha önce böyle bir durum yoktu.Doktorlar yükselmesiyle ilgileniyor daha çok.Ama uzun süre düşük şeker zararlı, zaten anlıyorsunuzdur belirti veriyor ben çok sinirli oluyorum elim ayağım titriyorsık sık az yiyerek, ara öğünleri atlamayarak abur cuburdan uzak durarak hiçbir sıkıntı yaşamazsınız merak etmeyin

Çok teşekkür ederim mutlaka doktoruma bildireceğim

Çok teşekkür ederim inşallah

26 haftalık hamileyim bende de şeker düşüklüğü var ama diyabete bağlı değil benim ,reaktif Hipoglisemi yani tokluk şekerim düşük ..sürekli bir şeyler yiyorum az az sık sık beslenmek gerekiyor ..sizin şuan durumunuz nasıl acaba ?

İyi günler ; sizin hamilelikle mi başladı , bende şuan gebeyim ve aynı durumu yaşıyorum. Ve atlatabildiniz mi ? Lütfen geçti diyin durup dururken mi çıktı tetikleyen bi durum oldu mu

İyi günler ; sizin hamilelikle mi başladı , bende şuan gebeyim ve aynı durumu yaşıyorum. Ve atlatabildiniz mi ? Lütfen geçti diyin durup dururken mi çıktı tetikleyen bi durum oldu mu
Hamileliğimde başladı sonuna dek devam etti maalesef hatta sonrası da bi süre devam etti ama geçti birkaç aya .ben covid geçirdim sonrası oldu ama bünye meselesi de olabilir bilmiyorum

Hamileliğimde başladı sonuna dek devam etti maalesef hatta sonrası da bi süre devam etti ama geçti birkaç aya .ben covid geçirdim sonrası oldu ama bünye meselesi de olabilir bilmiyorum
Gebelikten sonra bitti mi öyle mi

Normal insanda bile 70 altina dusmesi tehlikeli, 40 alti komaya sokuyor. Siz hamileyken ekstra dikkat etmelisiniz ve evet bebege zararli, doktorunuza bildirin (cihazin dogru olctugune emin misiniz bu arada?)

Gebelikten sonra bitti mi öyle mi
Evt hatta sonrasında şeker yüklemesi yaptım bana göre hala düştüğü için ..ama sonuca göre doktor senin şekerle alakalı bi sorunun yok dedi .. bu sıralar yine düşüyor gibi ama tansiyon da olabilir veya stresten dolayıdır benimki ..

Nasıl düzeldi peki kendi kendine mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…