Kızlar hamilelikte hangi belirtileri yaşadınız lütfen anlatın

Canim ben cok belirti yasamadim hatta hamile olabileceğimi düşünmediğim icin belirtinde aramıyordum kendimde ama aklimdan çıkmayan birsey var ki adete az zaman kala alt karnım da fokur fokur kazan kaynıyordu resmen bende üşüttüm herhalde diye düşünmüştüm.
Inşallah hakkinda hayırlısı olsun.

Bende oyleyim cok fena sicak su torbasi flnda koyamiyorum ayagimdan corap cikartmadigim halde fokur fokur :/

Aminn hepimiz saglıkla yavrularımıza kavusalım
Olumsuzluga hic bi zaman düşme
En azından bak hamile kalabiliyormussun buda cok önemli bişey
Ne zaman ki rahatlarsın o zaman cocuk seni bulur
Kimyasaldan sonraki ilk reglinse gecikme olması normal ama değilse ve düzenli olmaya basladıysan testi yap tabiki
En kısa sürede yavrun sana sağlıkla tutunsun 🙏🏻
Bugün test yaptım malesef hcg "0"
Çok üzüldüm gerçekten üzüldüğümde de üzüldüm ben ne ara bu hale geldim bekar iken kısırlık nedir tv de duyardm ama hic kulak verip dinlemedim beni bulmaz dedim ne olduğunu merak etmiyordum.. İnsanoğlunun başına herşey gelirmiş, şimdi bütün hastalıkları hayatı sorgular merak eder oldum bi gün başıma gelebilir.. Ve çok yoruldum.. Rabbim beni en çok istediğim şey ile sınıyor.. Ben pkolu eşim sperm sayısı azlığı olasılık o kadar düşük kii.. Şimdilerde ise tüp bebek arayışı içine girdim. Kusura bakmayın kafanızı şişirdm ama halinize cok cok şükredin.. Rabbim evladnz ile yüzünüzü güldürsün inşallah

Bende oyleyim cok fena sicak su torbasi flnda koyamiyorum ayagimdan corap cikartmadigim halde fokur fokur :/

Bende corap ve patikle gezerdim evimiz de sıcaktır hep ama nedense üşüttüm sanmıştım.
Inşallahsen de usuttugunu sandığın melegindir

Bugün test yaptım malesef hcg "0"
Çok üzüldüm gerçekten üzüldüğümde de üzüldüm ben ne ara bu hale geldim bekar iken kısırlık nedir tv de duyardm ama hic kulak verip dinlemedim beni bulmaz dedim ne olduğunu merak etmiyordum.. İnsanoğlunun başına herşey gelirmiş, şimdi bütün hastalıkları hayatı sorgular merak eder oldum bi gün başıma gelebilir.. Ve çok yoruldum.. Rabbim beni en çok istediğim şey ile sınıyor.. Ben pkolu eşim sperm sayısı azlığı olasılık o kadar düşük kii.. Şimdilerde ise tüp bebek arayışı içine girdim. Kusura bakmayın kafanızı şişirdm ama halinize cok cok şükredin.. Rabbim evladnz ile yüzünüzü güldürsün inşallah
Ama olmaz ki böyle sakin ol bi
Kimyasal gecirmişsin yani hamile kalma olasılıgın var
İki arkadasım tüp bebek sürecinde hamile kaldılar tüp bebeğe gerek olmadan onlardada bu dedigin rahatsızlık vardı ama Rabbim ol dedi oldu
Umudunu yitirme
Ben kimyasal gebelikten sonra arastırmayı okumayı bıraktım
Eşimlede konustuk demekki hamile kalabiliyorum o zaman illa bu ay olmak zorundamı değil akısına bırakalım hem birbirimizden sogumayalım hem ne zaman nasibimizse o zaman gelsin dedik
Sanada tavsiye ederim
Ben eksigim diye düşünmek yerine kendini akısına bırak emin ol ne zaman psikolojik olarak rahatlarsın o zaman en kısa sürede bebegin seni bulucak

normalde adetim 28 günde bir gelir, hiç şaşmazdı o nedenle yaşadığım tek şey buydu benim.
29. gün test yaptım pozitif çıktı.
adetiniz düzenli isegerçekten hiç belirtiye gerek yok aslında.
hoş ben şuan hamileyim ve yine bir belirtim yok yorgunluk dışında.
Allah hepinizin gönlüne göre versin.

Hic bir agrim sizim bulantim vs olmadi. Implantasyon kanamasiyla 3 buçuk haftalikken hamileligimi farkettim, adet gunum bile gelmemişti henuz. Su an 6 haftalik hamileyim.

Back
X