Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaşık ağrısı. 2 hamilelik yaşadım ikisinde de sadece şiddetli kaşık ağrısı yaşadım. Taşlaştık 2hafta falan ara ara olacak şekilde sürdü.Kızlar hamileliği ilk öğrendiğiniz hangi belirtileriniz vardı
Kasık ağrısı yani :))))Kaşık ağrısı. 2 hamilelik yaşadım ikisinde de sadece şiddetli kaşık ağrısı yaşadım. Taşlaştık 2hafta falan ara ara olacak şekilde sürdü.
Bol bulantı kusma uyku göğüs ağrısı ve kasıklarda sancı ve son haftaya kadar yaşadım bunları (not:43.haftada doğum yaptımKızlar hangi belirtileri yaşadınız lütfen paylaşın
Canim ben cok belirti yasamadim hatta hamile olabileceğimi düşünmediğim icin belirtinde aramıyordum kendimde ama aklimdan çıkmayan birsey var ki adete az zaman kala alt karnım da fokur fokur kazan kaynıyordu resmen bende üşüttüm herhalde diye düşünmüştüm.Bende merak ediyorum. Bu aralar sürekli rahim bölgemde karıncalanma, batma oluyor. Acaba bunlar bir belirti olabilir mi? Akıntı ve göğüs ağrısı yok. Bat 1 Mayıs bakalım bekliyorum bende bu ay
Koltuk altından başlayan göğüs dolgunluğu ve ağrı,kasık ağrısı..Kızlar hamileliği ilk öğrendiğiniz hangi belirtileriniz vardı
Adet olacakmış gibi sancınız oldu muKoltuk altından başlayan göğüs dolgunluğu ve ağrı,kasık ağrısı..
Adet olacakmış gibi sancınız oldu mu
[/QUOTEatnı
Sancıda oluyor tabiki, herkeste belirtiler farklı oluyor,hiç belirtisi olmayanlarda var,siz de durum nedirAdet olacakmış gibi sancınız oldu mu
Merhaba bende sizin gibi kimyasal geçirdiğim zaman aşırı göğüs ağrım sürekli halsizlik uyku hali ve ha bire ağlıyordm duygusallk ama kimyasalmış. Şimdi ise adetim 3 gün geçti göğüs hassasiyetim hiç yok ama bel ağrım çok var bide kasıkta batma var. Pkoluyum belki ondan diyorum. Normalde günüm gelmeden test almaya koşan ben şimdi ise test yapmaya korkuyorum bi gün bu hale geleceğimi hiç bilmezdim 2 yıllık evliyim. Bu arada sizi de tebrik ederim inşallah yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsınz. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinBende hic bir belirti olmadı
Kimyasal gebelik yasamıstım onda gögüslerim sismişti kokuya hassasiyet vardı ama onu kaybettim
Bunda ise üstünden haftalar gecti anca acaba hamilemiyim dedim
Her vucut her gebelik süreci farklı ilerler
Aminn hepimiz saglıkla yavrularımıza kavusalımMerhaba bende sizin gibi kimyasal geçirdiğim zaman aşırı göğüs ağrım sürekli halsizlik uyku hali ve ha bire ağlıyordm duygusallk ama kimyasalmış. Şimdi ise adetim 3 gün geçti göğüs hassasiyetim hiç yok ama bel ağrım çok var bide kasıkta batma var. Pkoluyum belki ondan diyorum. Normalde günüm gelmeden test almaya koşan ben şimdi ise test yapmaya korkuyorum bi gün bu hale geleceğimi hiç bilmezdim 2 yıllık evliyim. Bu arada sizi de tebrik ederim inşallah yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsınz. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Adet olacakmisim gibi bel ve kasik agrisi yasadim. Kesinlikle ne mide bulanmasi ne bas donmesi olmadi hamileligim boyuncada boyle surdu.Kızlar hamileliği ilk öğrendiğiniz hangi belirtileriniz vardı