Kızlar hamilelikte hangi belirtileri yaşadınız lütfen anlatın

Fegaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
365
132
103
28
Kızlar hamileliği ilk öğrendiğiniz hangi belirtileriniz vardı

Bende merak ediyorum. Bu aralar sürekli rahim bölgemde karıncalanma, batma oluyor. Acaba bunlar bir belirti olabilir mi? Akıntı ve göğüs ağrısı yok. Bat 1 Mayıs bakalım bekliyorum bende bu ay

Bende hic bir belirti olmadı
Kimyasal gebelik yasamıstım onda gögüslerim sismişti kokuya hassasiyet vardı ama onu kaybettim
Bunda ise üstünden haftalar gecti anca acaba hamilemiyim dedim
Her vucut her gebelik süreci farklı ilerler

Kızlar 4 gün gecikti adetim benimde geçenlerde tam adet olcam olcam diye adet belirtileri vardı bel agrısı kasık agrısı şimdi hiç biri yok ilk defa adetim gecikti test yaptım cıkmadı bir şey sabah teste baktığımda silik çizgi çıkmış ama o beklediği için sanırım.

Bende merak ediyorum. Bu aralar sürekli rahim bölgemde karıncalanma, batma oluyor. Acaba bunlar bir belirti olabilir mi? Akıntı ve göğüs ağrısı yok. Bat 1 Mayıs bakalım bekliyorum bende bu ay
Canim ben cok belirti yasamadim hatta hamile olabileceğimi düşünmediğim icin belirtinde aramıyordum kendimde ama aklimdan çıkmayan birsey var ki adete az zaman kala alt karnım da fokur fokur kazan kaynıyordu resmen bende üşüttüm herhalde diye düşünmüştüm.
Inşallah hakkinda hayırlısı olsun.

Benimkisi biraz garip olmuştu, arabada giderken şeyimden resmen hava geldiğini hissetmiştim. internette araştırınca hamilelik belirtisi olabileceği yazıyordu, planladığımız bi gebelik olmadığı için sonrasında şüphelenip test yapmıştım pozitif çıkmıştı :KK48:

Nefes darligi karnimin acayip sikismasi agri vs hiseetmedim sadece yururken nefes alamiyordum

Bende hic bir belirti olmadı
Kimyasal gebelik yasamıstım onda gögüslerim sismişti kokuya hassasiyet vardı ama onu kaybettim
Bunda ise üstünden haftalar gecti anca acaba hamilemiyim dedim
Her vucut her gebelik süreci farklı ilerler
Merhaba bende sizin gibi kimyasal geçirdiğim zaman aşırı göğüs ağrım sürekli halsizlik uyku hali ve ha bire ağlıyordm duygusallk ama kimyasalmış. Şimdi ise adetim 3 gün geçti göğüs hassasiyetim hiç yok ama bel ağrım çok var bide kasıkta batma var. Pkoluyum belki ondan diyorum. Normalde günüm gelmeden test almaya koşan ben şimdi ise test yapmaya korkuyorum bi gün bu hale geleceğimi hiç bilmezdim 2 yıllık evliyim. Bu arada sizi de tebrik ederim inşallah yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsınz. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Merhaba bende sizin gibi kimyasal geçirdiğim zaman aşırı göğüs ağrım sürekli halsizlik uyku hali ve ha bire ağlıyordm duygusallk ama kimyasalmış. Şimdi ise adetim 3 gün geçti göğüs hassasiyetim hiç yok ama bel ağrım çok var bide kasıkta batma var. Pkoluyum belki ondan diyorum. Normalde günüm gelmeden test almaya koşan ben şimdi ise test yapmaya korkuyorum bi gün bu hale geleceğimi hiç bilmezdim 2 yıllık evliyim. Bu arada sizi de tebrik ederim inşallah yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsınz. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Aminn hepimiz saglıkla yavrularımıza kavusalım
Olumsuzluga hic bi zaman düşme
En azından bak hamile kalabiliyormussun buda cok önemli bişey
Ne zaman ki rahatlarsın o zaman cocuk seni bulur
Kimyasaldan sonraki ilk reglinse gecikme olması normal ama değilse ve düzenli olmaya basladıysan testi yap tabiki
En kısa sürede yavrun sana sağlıkla tutunsun 🙏🏻

Hamile kalmayı çok bekledim. Her ay, mide bulantısı, kasık batması, çok yeme, halsizlik hissettim. Hepsinde çok büyük hayal kırıklığı yaşadığım. 4,5 aylık hamileyim. Hiç bir belirtim yokken, şaşkınlık içinde öğrendim. Çünkü tüp bebek yaptırmıştım, tutmadı. Artık üzerine düşmüyordum. Belirti falan da aramıyordum. Diyeceğim o ki arkadaşım, belirti arayarak kendini dinleme. Allah gönlüne göre versin.

Merhaba bende en ilk geceleri aşırı susuzlk olmuştu ağzm ve boğazım acayip kuruyodu elimde şişe uyuyodum sonra birde koku hassasiyti beni uykumdan uyandırmıştı komşularımım yemek kokuları..

Back
X