Doğuma Hazırlık Kızlar hamilelikde çatlaklara karşı ne kulandınız benimlede paylaşa bilirmisiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

leyla rahimova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2024
96
36
3
23
Kızlar merhaba nasılsınız canlarım benim 18 hafta göbüşümün altından çatlaklar oluşuyor en iyisinden isterim yani zararlı olmayandan bildiyiniz varsa benimlede paylaşa bilirmisiniz

Shea yağı kakao yağı vs gliserin en doğalı. Benim annem 4 çocuklu 6 hamilelik geçirdi Lierac kullandı çatlağı yok denecek seviyede ben de alacağım.

Shea yağı kakao yağı vs gliserin en doğalı. Benim annem 4 çocuklu 6 hamilelik geçirdi Lierac kullandı çatlağı yok denecek seviyede ben de alacağım.
Ay bende bakıyorum internetden göbüşler pırıl pırıl benimki erkenden çatlamaya başladı bile kakao yağı bide hindistan cevizi yağnı duymuştum araşdırma yapacam cok kimyasalı bir şeyden korkuyorum ben ilk hamilelik özen ve korku içinde

Çatlağı önlemek mümkün ama oluşunca geçmiyor bol bol nemlendir ben 7 haftalık hamileyim başladım bile sürerken de konuşuyorum bebeyle

Benim annemin her yeri çatlak çatlak bacaklara kadar ben de korkudan ilk gebelikte tatlı badem yağı sürdum iyice sismeden baslamistim şükür doğumdan sonra dümdüz pürüzsüz hicbirsey kalmadı, bu gebeliğim için de aldım hatta 16.haftadayim.iko haftadır sürüyorum, bir de acayip kaşıntı vardi göğüs uçlarım da ve alt karın bölgemde hemen kesiyor şükür akşam kesin suruyorum ihtiyaca göre sabah ya da öğlen sürüyorum kasinirsa hicbirsey kalmıyor

Ay ne güzel benmde almam lazm gec olmadan benmde göğüs ucumda kaşıntı var bide doğumda her kes söylüyor süt verirken acı çekiyoruz catlıyor diye onada iyi gelirmi acaba

Kızlar merhaba nasılsınız canlarım benim 18 hafta göbüşümün altından çatlaklar oluşuyor en iyisinden isterim yani zararlı olmayandan bildiyiniz varsa benimlede paylaşa bilirmisiniz
Lierac kullandım ve 30 kilo aldım maalesef sıfır çatlak (25 kiloyu verdim) annemin çok çatlağı var anneye benziyor hsmilelikler demişlerdi çok korkmuştum şükür hiç birşey olmadı,ben 2.ayımda başladım ve çok düzenli kullandım

Ben aksine zayıflamışım irelileyen dönemlerde kilo alıcam diye düşünyom şu sıralar pek yiyemiyorum bişey de soruyum 18 haftalık bebek kaç gr olmalı yani bende birazcık problemler varda yani suyumda bulanıklıkda var

Ona tahinin üzerine çıkan yağdan sürüyordum çok iyi geliyordu sizlamasina falan
O yağ susam yağı direkt susam yağı alabilirsin meme ucuna anneme babaannem kuyruk yağı sürdürürmüş abimle aramda 11 ay var annemin hep kanarmış bir de ısırma huyum varmış.

O yağ susam yağı direkt susam yağı alabilirsin meme ucuna anneme babaannem kuyruk yağı sürdürürmüş abimle aramda 11 ay var annemin hep kanarmış bir de ısırma huyum varmış.
Alıp surebilirsin doğum öncesinde başla hassasiyeti hafiflesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…