• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamilelik mi yumurtlamamı başına gelen Var mı??

Ya heyecanlanmak istemiyorum, madem öyle gebelik testinde çıkardı🫣 biz eşimle yumurtlamadır diye bu günü değerlendirdik🤣🤣🤣 eşime yaradı
Haaahaaaah kız hiç güleceğim yoktu😀😀 inşallah pozitiftir bende yarın yapayım bakayim adete 5 gün var çünkü :)

Güzel haberlerini bekliyorum canım🥰🌺
Çok teşekkür ediyorum canım sana şimdi yaptığımı ekliyorum, bu arada ovülasyon testi için su falan içmemek gerekiyor ya. Ben bunu aşırı su içtikten sonra yaptım

Eklentiler

• IMG_8487.webp
    IMG_8487.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 37
Çok teşekkür ediyorum canım sana şimdi yaptığımı ekliyorum, bu arada ovülasyon testi için su falan içmemek gerekiyor ya. Ben bunu aşırı su içtikten sonra yaptım
Aa sıvı alımı olmicak evet kız en iyisi yarın gebelik testi yapman daha net olur yada çarşamba yap o zaman kesin olur

Evet yarın için sabredin çarşamba sabah ilk idrarla net sonuç görülür inşallah güzel haberlerini alırız :)
Yaptımmmmm,
Pembe kapaklı olan gebelik testi iki tane deLh testi ekliyorum üstteki sabah alltakini şimdi yaptımm

Eklentiler

• IMG_8500.webp
    IMG_8500.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 29
  • C77BE024-F09D-4D13-9E89-2E56ACE0DE0A.webp
    C77BE024-F09D-4D13-9E89-2E56ACE0DE0A.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 31
Yaptımmmmm,
Pembe kapaklı olan gebelik testi iki tane deLh testi ekliyorum üstteki sabah alltakini şimdi yaptımm
Yaaaa🥹🥹 hamilesin işte canım tebrik ederim inşallah hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun 🥰🥰🥰

Back
X