Ya heyecanlanmak istemiyorum, madem öyle gebelik testinde çıkardıŞuan yaptığın test resmen 2 ocaktaki gibi bence hamilesn :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya heyecanlanmak istemiyorum, madem öyle gebelik testinde çıkardıŞuan yaptığın test resmen 2 ocaktaki gibi bence hamilesn :)
Haaahaaaah kız hiç güleceğim yoktuYa heyecanlanmak istemiyorum, madem öyle gebelik testinde çıkardıbiz eşimle yumurtlamadır diye bu günü değerlendirdik
eşime yaradı
Ayy şimdş yappp inşallah seninde böyle çıkar. Hemen yaz banaHaaahaaaah kız hiç güleceğim yoktuinşallah pozitiftir bende yarın yapayım bakayim adete 5 gün var çünkü :)
O zaman sahuru yaptıktan sonra deniyim bi :) inşallah bende çift çizgi görürüm :)Ayy şimdş yappp inşallah seninde böyle çıkarEki Görüntüle 3557140
Haber bekliyorum lütfen yazO zaman sahuru yaptıktan sonra deniyim bi :) inşallah bende çift çizgi görürüm :)
Tamam canım görselle beraber yazarım :)Haber bekliyorum lütfen yaz![]()
Ben acaba test bozuk mu çıktı diye şimdi bir daha denedim yine picTamam canım görselle beraber yazarım :)
Bence kesin hamilesin eşine söyleme heycan yapmasın adam yarın gebelik testi yap hemen :!Ben acaba test bozuk mu çıktı diye şimdi bir daha denedim yine pic![]()
Ama ben zaten dün sabah ilk idrarda gebelik testi yaptım hiçbir şey çıkmadı. Acaba testin markasından mıBence kesin hamilesin eşine söyleme heycan yapmasın adam yarın gebelik testi yap hemen :!
Hem o olabilir hemde beta 24 saatte bile kaç kat yükseliyor öyle düşün canım :)Ama ben zaten dün sabah ilk idrarda gebelik testi yaptım hiçbir şey çıkmadı. Acaba testin markasından mı
Evet doğru söylüyorsun yarın tekrar yapayımHem o olabilir hemde beta 24 saatte bile kaç kat yükseliyor öyle düşün canım :)
Güzel haberlerini bekliyorum canımEvet doğru söylüyorsun yarın tekrar yapayım
Çok teşekkür ediyorum canım sana şimdi yaptığımı ekliyorum, bu arada ovülasyon testi için su falan içmemek gerekiyor ya. Ben bunu aşırı su içtikten sonra yaptımGüzel haberlerini bekliyorum canım![]()
Aa sıvı alımı olmicak evet kız en iyisi yarın gebelik testi yapman daha net olur yada çarşamba yap o zaman kesin olurÇok teşekkür ediyorum canım sana şimdi yaptığımı ekliyorum, bu arada ovülasyon testi için su falan içmemek gerekiyor ya. Ben bunu aşırı su içtikten sonra yaptım
Evet çarşamba sabah yapacağım inşallahAa sıvı alımı olmicak evet kız en iyisi yarın gebelik testi yapman daha net olur yada çarşamba yap o zaman kesin olur
Evet yarın için sabredin çarşamba sabah ilk idrarla net sonuç görülür inşallah güzel haberlerini alırız :)Evet çarşamba sabah yapacağım inşallah
Âmin canım unutma beni lütfen haber verEvet yarın için sabredin çarşamba sabah ilk idrarla net sonuç görülür inşallah güzel haberlerini alırız :)
Yaptımmmmm,Evet yarın için sabredin çarşamba sabah ilk idrarla net sonuç görülür inşallah güzel haberlerini alırız :)
YaaaaYaptımmmmm,
Pembe kapaklı olan gebelik testi iki tane deLh testi ekliyorum üstteki sabah alltakini şimdi yaptımm
Ben daha yapamadım şehir dışına çıktık perşembe döner dönmez yapıcam ama :)Âmin canım unutma beni lütfen haber ver