Kızlar hamilelik mi yumurtlamamı başına gelen Var mı??

İnşallah canım iki kere yumurtlama olabiliyor ovulosyona devam et sen bakalım çatlama olup silillesicek mi
Canım sanırım ben yanlış yazdım ya da sen ya beni yanlış anladın, ben normalde 2 Mart gibi yumurtlamış olmam gerekiyordu o sıra ovülasyon testi yapmadım. Evde gebelik testi yoktu ovülasyon yapayım dedim pic gördüm onu öyle görünce gebelik testi yaptım. Onda da silik görünce gittim kan verdim. Kan da negatif çıktı. Ben de kan negatif çıkınca o dönemi yumurtlama olarak sayıp o günleri değerlendirdim. Ve üçüncü günün sonunda yum çatladı

Merakla okudum canım yazdıklarını ve çok şaşkınım. Pik ise yumurtlama mi yasadin acaba kan negatif ise geriye başka seçenek kalmıyor . Acaba bende mi yumurtlamayi görücem benimde sanki koyulasicak gibi ovulasyon testim. 9-10 Mart'ta yumurtlamayi gördüm 11 Mart'ta çatlama. Bugün bendeki testte böyle çıktı. Normalde daha silik çıkması gerekmiyomuydu

Eklentiler

• 1000038718.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba lh testinin adet döneminde sürekli pik çıkmasından başıma gelenle bahsedeyim . Polikistik overliyim . Herkes gibi pkolular da ovu testi kullandığında yumurtlama görebiliyor geçte olsa . Bende aldım ovu testi denemek istedim . Adete 15 gün kala yumurtlama oldu adete yakın testler silikleşti ve 3-4 gün kala merak ettim ve ovu testi yaptığımda aynı sizin gibi sonuç aldım testler pikti . Bu arada çocuk için tedavi görüyorum ve doktorum adet olunca çağırmıştı adetliyken alttan muayene ediliyor gittiğim bölümde . Ve yumurtamın çatlamadığını kist olup kaldığını söyledi . Yani ovu testinin pik çıkmasının bendeki sebebi buydu . Belki sizin de yumurtanız vücudunuzdan atılmadıysa lh seviyesi doğal olarak yüksektir ondan bu şekilde çıkıyordur . Yumurtanın çatlamasına en büyük engel strestir ovu testi de başlı başınca bence çok büyük strese sebep oluyor bugün çatladı yarın çatlayacak vs . İnşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder kucağımızı boş bırakmasın

Merhaba ben yakın zamanda muayene oldum polikistik vs bir problemim yok. İlk hamileliğimde geç döllenme olmuştu şu an LH testlerim silik çıkıyor ama yazdığınız için teşekkür ederim

Hayırlısı olsun inşallah canım bı haftan daha var ozmn bekleyelim bakalım insallh tutunmuştur bebişin

Merhaba ben yakın zamanda muayene oldum polikistik vs bir problemim yok. İlk hamileliğimde geç döllenme olmuştu şu an LH testlerim silik çıkıyor ama yazdığınız için teşekkür ederim
Belki iki kere yumurtlama görmüşsünüzdür o zaman hakkınızda hayırlısı olsun

Bilmiyorum artık hayırlısı ama hala adet olmadım yumurtlamadan sayarsak bugün sekizinci günüm daha bir haftam var test yapabilmek için
Canım bende ovülasyon testi kullandım ilk defa ve hamileyim şuan çok erken yumurtlama gördüm ikisi aynı koyuluktaydı ama hafifti renkleri adetime 6 gün kala her günü ovülasyon testlerim pozitif çıkıyordu ve baya koyuydu o şekilde gebelik test yaptım 3 tane hepsi pozitif çıkınca kan verdim öyle öğrendim

böyleydi ve hala koyu çıkmaya devam ediyor 4 hafta 3 günlük hamilelikte

Eklentiler

• IMG_4833.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 2