Kızlar hamilelik mi yumurtlamamı başına gelen Var mı??

T çizgisi c ile aynı yada da koyu dimş

İnşallah rabbime emanet ettim o hayrı bizden iyi bilir ben lekelenmem olduğu için test yaptım yoksa çok takmıyorum ilk zamanlarda ki gibi

T çizgisi c ile aynı yada da koyu dimş
yani tam koyu değildi ama gözle görülüyordu. Bence en mantıklısı regl gününün gecikmesini beklemek. Bu şekilde vücüda veriyoruz stresi olacağı varsa da olmaz. Ovu testi yaparken görevmiş gibi geliyor insana. Ben bu ay mesela en son 3 martta bıraktım eşimi de sıkmaya zorlamaya gerek yok. Çok üzüldüm bu duruma. İlk başlarda takip etmek zevkli geliyordu ama sonradan bi daha test bi daha test artık yaptığın şeyden zevk almıyorsun. Bende de yaş 40 geç evlendik o yüzden bu ay regl olursam direk tüp bebek.

Ovülasyon testinin pozitif ollması için c ve t ya aynı tenk, yada t daha koyu olmalı . Görsel ekliyim bilginiz olsun

Eklentiler

• IMG_8519.webp
    138 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_8484.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 6
kürtaj geçen sene mayıs, temmzda adet oldum ağustos korunduk eylülden beri. Bu ayla 6 oluo
Aynıyız benimde mayıs 31 kuretaj temmuz ilk adet Eylül denemeye başladım hala bekliyorum nasıl denk geldi. Ben olmuyor diye gittim rahim filmi istedi doktor çektirdim 2 tüpüm de kapanmış rahmime de hiç giriş olmadı zaten ikinci kez verdiler sıvıyı öyle açıldı sende bir yaptır istersen HSG (kuretaj dusuk enfeksiyon sebepli olabilirmiş kapanma)

Benim bişeyim yokmuşok şükür bekliyorum

Kızlar ovülasyonum hala pik yaaa yumurtlama desem bu kadar uzun yumurtlama olur mu. Kan verdim gebelik negatif ne yapacağım ben ya, bu arada bu testi sıvı alımına dikkat etmeden yaptım oruçluyken yaptığım saat öğlen 2:30 gibi daha bordoydu( duvar tarafından çektiğim iftardan hemen sonra, daha yeni görünen az önce)

Eklentiler

• image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_8530.webp
    23 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…