Mrb öncelikle cnm ben hamileliğimi 4.haftada öğrendim gebelik testi yaptım çift çizgi belirdi ve eşimde yanımdaydı ztn şuan 9 haftalık hamileyimVe eşinize ailenize ne zaman söylediniz?
Rabbim isteyen herkeze bu mutluluğu yaşatsın ve rabbim olanlarında bağışlasınMrb öncelikle cnm ben hamileliğimi 4.haftada öğrendim gebelik testi yaptım çift çizgi belirdi ve eşimde yanımdaydı ztn şuan 9 haftalık hamileyim
Canım bende adetten 4 gün önce öğrendim 16 çıktı iki gün sonra 48 çıktı (bugün) ya emin olmak istedim eşime söylemeden önce şimdi Ne yapsam bilmiyorum söylesem mi söylemesem mi Çok kararsızım nasıl gittiği konusunda bir fikrim yok Doktor iyi gidiyor dedi ama hep korkuyorum normalde bugün adetim 3 gün gecikmiş oluyorMrb öncelikle cnm ben hamileliğimi 4.haftada öğrendim gebelik testi yaptım çift çizgi belirdi ve eşimde yanımdaydı ztn şuan 9 haftalık hamileyim
K.b anlamadım ama şimdi hamilemisin?Canım bende adetten 4 gün önce öğrendim 16 çıktı iki gün sonra 48 çıktı (bugün) ya emin olmak istedim eşime söylemeden önce şimdi Ne yapsam bilmiyorum söylesem mi söylemesem mi Çok kararsızım nasıl gittiği konusunda bir fikrim yok Doktor iyi gidiyor dedi ama hep korkuyorum normalde bugün adetim 3 gün gecikmiş oluyor
Evet canım 2 haftalık diyor değerler arasında sat 18 mayısK.b anlamadım ama şimdi hamilemisin?
Nasıl o kadar erken çıkabilir ya bende ovulasyondan sonra 7.gündeyim yapsam çıkarmı sizceOvulasyonun 9.günü çok silik çizgi ile gebelik testinde öğrendim
Bak canım bu ayın 12sinde yaptığım erken gebelik testiNasıl o kadar erken çıkabilir ya bende ovulasyondan sonra 7.gündeyim yapsam çıkarmı sizce
9.gun sabah ilk idrarla yapin, benim oyle cikti,Nasıl o kadar erken çıkabilir ya bende ovulasyondan sonra 7.gündeyim yapsam çıkarmı sizce
Belirtilerin var mı canınKızlar benim adetim 4 gün gecikti test yapsam çıkar mı acaba korkuyorum yada biraz daha beklesemmi normalde 14 haziranda en geç 15 inde olmam gerekiyordu
Su gibi akıntım var ara ara karın altımda sancı ama 5 saniye sürüyor sonra geçiyor meme uçlarım dokunduğum zaman acıyor uyku hali çok var vücudum ağır. 3 gün daha gecikirse kan testi yaptırcam. Beklemeyi tercih ettim :)Belirtilerin var mı canın
Normal test yapsam çıkarmı erken gebelik testleri çok pahalı9.gun sabah ilk idrarla yapin, benim oyle cikti,
Benim normal testte cikti cnm 5 tl lik,Normal test yapsam çıkarmı erken gebelik testleri çok pahalı
Normal test yapsam çıkarmı erken gebelik testleri çok pahalı
Bende aynı belirtilerden anlamıştım canımSu gibi akıntım var ara ara karın altımda sancı ama 5 saniye sürüyor sonra geçiyor meme uçlarım dokunduğum zaman acıyor uyku hali çok var vücudum ağır. 3 gün daha gecikirse kan testi yaptırcam. Beklemeyi tercih ettim :)
İnşallah bendede çıkarEki Görüntüle 2650869 bak bu fotosu
Insallah canimİnşallah bendede çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?