• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar hamileliğinizi kaçıncı hafta da öğrendiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben aşırı kararsız kaldım kızlar ya dün geceyi değerlendirdim öylesine silikte cizgi,bugun test birden koyulastı hatta bir sabah bir öğlen ilk kez bu kadar koyu oldu.Şimdi tekrar denemeli miyim,yoksa gün aşırı olsun diye yarını mı beklemeliyim?Biri aksam biri gece ( üstü yazısız olan)
AAC37C18-03FB-428C-972D-CFAC9092419C.webp
yapıldı

Ben aşırı kararsız kaldım kızlar ya dün geceyi değerlendirdim öylesine silikte cizgi,bugun test birden koyulastı hatta bir sabah bir öğlen ilk kez bu kadar koyu oldu.Şimdi tekrar denemeli miyim,yoksa gün aşırı olsun diye yarını mı beklemeliyim?Biri aksam biri gece ( üstü yazısız olan)Eki Görüntüle 2650983 yapıldı
:)
Bildiğin bebiş yolda :)

Kan testi yaptın mı canım 😊
Ama bu ovülasyon testiydi gebelik değil,ertesi gün t cizgisi c den daha koyu oldu tam pik gününü de degerlendirdim,şimdi test yaptım cizgi siliklesmis sanirim catladı yumurta.Kan testi en erken ne zaman yapılmalı ki acaba?

Eklentiler

• 19887FA7-4566-43B7-9F73-8F050D144A72.webp
    19887FA7-4566-43B7-9F73-8F050D144A72.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 36
  • 0EFB078F-C198-46B8-A278-2ACADC6902AC.webp
    0EFB078F-C198-46B8-A278-2ACADC6902AC.webp
    10 KB · Görüntüleme: 23
  • 58AF798F-A2B6-4951-A52F-E72FA386C4A9.webp
    58AF798F-A2B6-4951-A52F-E72FA386C4A9.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 22
  • 3F2DDD9E-CF49-4196-B3F0-FCEC2DBB5F7F.webp
    3F2DDD9E-CF49-4196-B3F0-FCEC2DBB5F7F.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 31
6. haftasına kadar bekledım. Daha dogrusu test alamadım bır eczaneye ugrayıpta. En son ilacım ıcın mecburen gıdınce aldım ve baktım pozıtıf. Doktora gıttım ertesı gun, 6 haftalık dedı kesesı gorundu. Esıme yarın soyleyecegım. Suan 8 haftalık. Allahtan bulantım baslamadı

6. haftasına kadar bekledım. Daha dogrusu test alamadım bır eczaneye ugrayıpta. En son ilacım ıcın mecburen gıdınce aldım ve baktım pozıtıf. Doktora gıttım ertesı gun, 6 haftalık dedı kesesı gorundu. Esıme yarın soyleyecegım. Suan 8 haftalık. Allahtan bulantım baslamadı
Ne kadar sabırlısınız :):)takdir ettim gercekten olması gereken de bu👏benim acemligime geldi o heyecanlı ilk kan testi sonucumu heyecanla paylastim eşimle,ailemle...8. Hafta baslarında kalbinin durdugunu öğrendim,dünya basıma yıkıldı.Mide bulantılarımda 6. Haftada baslamisti.Ama bebegimin kalbinin durdugunu resmen hissettim önce gögüslerimdeki hassasiyet gitti,sonrasında dayanılmaz bir başağrısı ve cok afedersiniz kusma oldu ölüyorum sandım...Allah kimseye yaşatmasın.Sağlıklı bi gebelik olsun,allah sağlıkla kavustursun bebeğinize.☺️😇🥰🙏🏼

Ne kadar sabırlısınız :):)takdir ettim gercekten olması gereken de bu👏benim acemligime geldi o heyecanlı ilk kan testi sonucumu heyecanla paylastim eşimle,ailemle...8. Hafta baslarında kalbinin durdugunu öğrendim,dünya basıma yıkıldı.Mide bulantılarımda 6. Haftada baslamisti.Ama bebegimin kalbinin durdugunu resmen hissettim önce gögüslerimdeki hassasiyet gitti,sonrasında dayanılmaz bir başağrısı ve cok afedersiniz kusma oldu ölüyorum sandım...Allah kimseye yaşatmasın.Sağlıklı bi gebelik olsun,allah sağlıkla kavustursun bebeğinize.☺😇🥰🙏🏼
Cok gecmıs olsun. Hayırlı evlatların olsun ınsallah. Sız ne kadar sabırlısınız dıyınce döndüm mesajımı yenıden okudum. Gercekten oyle gorunuyor. Fakat benımkı sabırdan degıl hevessızlıkten. Ilk cocugumu ogrendıgımde daha adet gunum gecmemıstı, erken gebelık testı ıle ogrendım cok mutlu oldum fakat eşim aynı heyecanla karsılık vermedı. Bunun sebebını yıllar gectıkten sonra anladım. Ben ne zaman cok mutlu olsam, eşim bundan mutsuz oluyor. Ben de sevınclerımı benımle ortak olanlarla paylasıyorum. Ama yıne yarın babalar gunu , suprız olsun dıye bekledım . Bakalım bu sefer tepkısı ne olcak.

Daha dört hafta bile dolmamıştı şüphelendim, kan testi sonucumda çok düşük çıktı beta hcg. Tam 4. Hafta da evde test yaptım çift çizgiydi.

Kendini çok iyi dinleyen biriysen değişikleri çok erkenden farkedebilirsin mesela ben yumurtalamadan itibaren hissettim döllenmeyi fln ☺️o gece anlatmayacağım bu ağrı yaşadım sol tarafimda yattım ağrıdan hatta sanırım soldan yumurtladim :) gebeliğimide bata 7-8gün kala öğrendim silik çizgi ile tabi sonra kaybettim kanımda pıhtılaşma varmış şuan reglimi bekliyorum tekrar deneyeceğim..

Back