• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile olabilir miyim

Babygirl3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2018
354
240
53
Kızlar merhaba 🌸 adetlerim düzensiz, bu aralar 2 ayda bir oluyorum adet takvimi kullanıyorum ve ona göre 7 gün gecikmiş durumda ama pkolu olduğum için beklemedeyim ama acaba hamile miyim diye de içim içimi kemiriyor👼 kasıklarımda ara ara ağrılarım oluyor ve akıntım çoğaldı. Bugün koltuktan kalkarken aniden bir ağrı girdi sol tarafıma ama kasık değil biraz üstüydü ilk defa böyle bir ağrı yaşadım aklımdan direk acaba hamile miyim diye geçirdim. Test almaya gittim eczane kapalıydı alamadım. P.tesiye kadar beklemedeyim bakalım adetim gelmezse ya test alayım diyorum ya da doktora gidip direk kan vereyim. Yorumlarınız benim için çook değerli siz ne düşunüyorsunuz😊

Belirtiler hem hamilelikte olan hem de adet geçikmesinde olan şeyler. Adetinizin gelmemiş olması umut verici tabi. İnşAllah hamilesinizdir.

Kızlar merhaba 🌸 adetlerim düzensiz, bu aralar 2 ayda bir oluyorum adet takvimi kullanıyorum ve ona göre 7 gün gecikmiş durumda ama pkolu olduğum için beklemedeyim ama acaba hamile miyim diye de içim içimi kemiriyor👼 kasıklarımda ara ara ağrılarım oluyor ve akıntım çoğaldı. Bugün koltuktan kalkarken aniden bir ağrı girdi sol tarafıma ama kasık değil biraz üstüydü ilk defa böyle bir ağrı yaşadım aklımdan direk acaba hamile miyim diye geçirdim. Test almaya gittim eczane kapalıydı alamadım. P.tesiye kadar beklemedeyim bakalım adetim gelmezse ya test alayım diyorum ya da doktora gidip direk kan vereyim. Yorumlarınız benim için çook değerli siz ne düşunüyorsunuz😊
Hamileliklerde kasık ağrısı kendini belli ediyor,farklı birşey sanki kasıklarında birşey seni tutuyor rahat hareket edemiyor gibi oluyorsun yada bana öyle gelmişti,adetin gecikmiş umut var demektir, gönlüne göre olur inşallah🤗

Hamileliklerde kasık ağrısı kendini belli ediyor,farklı birşey sanki kasıklarında birşey seni tutuyor rahat hareket edemiyor gibi oluyorsun yada bana öyle gelmişti,adetin gecikmiş umut var demektir, gönlüne göre olur inşallah🤗
Cevabın için teşekkür ederim canım her gecikmede acaba diyorum aklıma getirmiyim diyorum ama olmuyor maalesef normalde adet olacağım zaman ağrım olmaz ama bu defa baya ağrım var o da beni şüphelendirdi ya hamileyim ya da sökülmeye çalışıyor bakalım hakkımızda hayırlısı kuzum🙏🏻💙

Cevabın için teşekkür ederim canım her gecikmede acaba diyorum aklıma getirmiyim diyorum ama olmuyor maalesef normalde adet olacağım zaman ağrım olmaz ama bu defa baya ağrım var o da beni şüphelendirdi ya hamileyim ya da sökülmeye çalışıyor bakalım hakkımızda hayırlısı kuzum🙏🏻💙
Hayırlısı canım,adetlerin düzensiz ve bebek istiyorsan lütfen ovulasyon testi kullan faydasını görürsün😊

Cnm bende pkoluyum benim adetim gecmisti bembeyaz bi akintim vardi kurumamistim karnim cok agrimisti ayni adet sancisi yani agiz kurulugu goz kararmasi seklindeydi insallah vardir cnm

Canım yerleşme ağrısı gibi geldi.testte daha çıkmayabilir o yüzden.

İnşallah hamilesinizdir. Bugün test yaptıracak mısınız? Aslında belli olur yedi gün gecikme ile.

İnşAllah öyledir kuzum ya mesajlarınızı okudukça umut doluyorum valla😊 ilk hamileliğimde yerleşme kanaması yaşamıştım, ikincisinde de olması gerekir mi kuzum biliyor musun
Yerleşme kanaması çok nadir görülen bir şey.kesinlikle olması gerekmez.inşallah müjdeyi alırız.

Kızlar ya bende bugün test yapicam arkadaşım bana gelicek gelirken test al.dedim suan yolda gelmek üzere ama ben dayanamadim ilk idrar yapildi ama hiç bisey yiyip.icmedim suan hala idrara sikismis haledeyim acaba yapsam bu idrarla test doğru sonuç veririmi

Kızlar ya bende bugün test yapicam arkadaşım bana gelicek gelirken test al.dedim suan yolda gelmek üzere ama ben dayanamadim ilk idrar yapildi ama hiç bisey yiyip.icmedim suan hala idrara sikismis haledeyim acaba yapsam bu idrarla test doğru sonuç veririmi
Verir canım kaç gün gecikme var? Aslında ilk idrar değil de beklemiş idrar olması gerekiyor. Uzun süre tuvalete gitme öyle yap.

Kizlar testi yaptım tertemiz yani silik çizgi bile yok maalesef :KK43:

20190708_120904.jpg

Eklentiler

• 20190708_105320.jpg
    20190708_105320.jpg
    80,7 KB · Görüntüleme: 205
  • Screenshot_20190708-105525.png
    Screenshot_20190708-105525.png
    538,7 KB · Görüntüleme: 183
Back