Evet midemiz bulandı, keşke özür dilemek yerine uyarı fotoğraflı gibi açıklamalar yapsaydınız ayhKizlar bu sabah test yaptim cok silik cizgi var
Hata icinizden bazilari hamile oldugumu söyledi ama az önce lavaboya giderken bu rengi gördüm acaba hamile degilmiyim ?
Ay aklim bulanikkkkk kusura bakmayin umarim migdeniz bulanmaz cok özür dileeim hepinizdeb Eki Görüntüle 3257587 Eki Görüntüle 3257588
Özür diledim,burda birbirmize destek olmak icin burdayiz yargilamak icin degil.Evet midemiz bulandı, keşke özür dilemek yerine uyarı fotoğraflı gibi açıklamalar yapsaydınız ayh
Bu tarz fotoğrafların hoş karşılanmadığını biliyor olmanız gerek? Yargılamak değil bu, ben görmek zorunda değilim sonuçta bu görüntüyüÖzür diledim,burda birbirmize destek olmak icin burdayiz yargilamak icin degil.
Ya yspmayın şunu allah aşkına yaa test mest tamamda biz oed görmek zorundamıyızKizlar bu sabah test yaptim cok silik cizgi var
Hata icinizden bazilari hamile oldugumu söyledi ama az önce lavaboya giderken bu rengi gördüm acaba hamile degilmiyim ?
Ay aklim bulanikkkkk kusura bakmayin umarim migdeniz bulanmaz cok özür dileeim hepinizdeb Eki Görüntüle 3257587 Eki Görüntüle 3257588
Biz böyle nerden bilelim ayıp bu kadar da özel paylaşılmaz baya adet olmuşsunuzKizlar bu sabah test yaptim cok silik cizgi var
Ne desteği be saçma iş yahu böyle bir resimden kim anlayabilir hamile olduğunuzuÖzür diledim,burda birbirmize destek olmak icin burdayiz yargilamak icin degil.
sildimBende bayanim ve ozel durumlarimizin bu kadar asikarca resmlenmesi acikcasi hic hosuma gitmedi fakat adap usulu geregi cok ayip bundan hamilelikmi.anlasilir gidin en yakin hastaneye test verin lutfen fotoyuda kaldirin cok cok ayip yanii belki icimizde erkek.olanlar var
Ama silik cizgim var normal miBiz böyle
Biz böyle nerden bilelim ayıp bu kadar da özel paylaşılmaz baya adet olmuşsunuz
Tesekür ederim,ama cok korkuyorum o akinti yüzünden bugüne kadar 2 defa kimyasal gebelik yasadim caresiz kaldim diye sordumKan tahlili yaptırsanız iyi olur.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah arkadaşım.
Anlıyorum da kan tahlili olmadan kesin sonucu alamazsınız ki.Tesekür ederim,ama cok korkuyorum o akinti yüzünden bugüne kadar 2 defa kimyasal gebelik yasadim caresiz kaldim diye sordum
Çare burda mı aranır kanamanız varda biz ne yapabiliriz acil doktora gidin kan verin onlar size iğne falan verirler,ayrıca ben silik çizgi göremedimTesekür ederim,ama cok korkuyorum o akinti yüzünden bugüne kadar 2 defa kimyasal gebelik yasadim caresiz kaldim diye sordum
erkek varmidir ciddeeenBende bayanim ve ozel durumlarimizin bu kadar asikarca resmlenmesi acikcasi hic hosuma gitmedi fakat adap usulu geregi cok ayip bundan hamilelikmi.anlasilir gidin en yakin hastaneye test verin lutfen fotoyuda kaldirin cok cok ayip yanii belki icimizde erkek.olanlar var
kurucu erkek meselaerkek varmidir ciddeeen
olabilir vallahi sapık cokkurucu erkek mesela
fake erkek hesaplar falan da oluyor tabiolabilir vallahi sapık cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?