- 18 Ağustos 2022
- 196
- 217
- 23
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet silik cizgi gozukuyor 5 10 dakika icinde mi cikti acaba cizgiMerhabalar. Adetim 4 gün gecikti, ama çok fazla regli belirtisi oldu kesin olacam dedim. Hiçte kendime dikkat etmedim. Beklemiyordum da. Ama sabah öylesine bir test yaptım bununla karşılaştım. Sizce hamile miyim? Yoksa test mi yanılıyor?
Çizgi pembe. İlk on dakika içinde çıktıysa pozitif. Bir kan verin netlestirin.Merhabalar. Adetim 4 gün gecikti, ama çok fazla regli belirtisi oldu kesin olacam dedim. Hiçte kendime dikkat etmedim. Beklemiyordum da. Ama sabah öylesine bir test yaptım bununla karşılaştım. Sizce hamile miyim? Yoksa test mi yanılıyor?
Merhaba,testi yaptiktan kaç dak sonra çıktı?Merhabalar. Adetim 4 gün gecikti, ama çok fazla regli belirtisi oldu kesin olacam dedim. Hiçte kendime dikkat etmedim. Beklemiyordum da. Ama sabah öylesine bir test yaptım bununla karşılaştım. Sizce hamile miyim? Yoksa test mi yanılıyor?
Var görünüyor hayırlı olsunMerhabalar. Adetim 4 gün gecikti, ama çok fazla regli belirtisi oldu kesin olacam dedim. Hiçte kendime dikkat etmedim. Beklemiyordum da. Ama sabah öylesine bir test yaptım bununla karşılaştım. Sizce hamile miyim? Yoksa test mi yanılıyor?
Hiç beklemedim anında çıktı. Çok silik olunca yanılmış olabilir mi diye düşündümEvet silik cizgi gozukuyor 5 10 dakika icinde mi cikti acaba cizgi
Yaa ne guzel iste o zaman hamilesinizdir insalah kan testi verin bence cunku bariz bi sekilde silik cizgi gozukuyorHiç beklemedim anında çıktı. Çok silik olunca yanılmış olabilir mi diye düşündüm
İnşallah Şimdi işe gidiyorum akşam kan vermeye çalışacağımYaa ne guzel iste o zaman hamilesinizdir insalah kan testi verin bence cunku bariz bi sekilde silik cizgi gozukuyor
Guzel haberlerini bekliyoruzİnşallah Şimdi işe gidiyorum akşam kan vermeye çalışacağım
İnşallah teşekkür ederimGuzel haberlerini bekliyoruz
Benimde testim bu sekilde cikmisti ve hamile olduğumu öğrendim sizinde kesin vardir bence hayırlı olsun şimdidenMerhabalar. Adetim 4 gün gecikti, ama çok fazla regli belirtisi oldu kesin olacam dedim. Hiçte kendime dikkat etmedim. Beklemiyordum da. Ama sabah öylesine bir test yaptım bununla karşılaştım. Sizce hamile miyim? Yoksa test mi yanılıyor?
Ayy inşallah ya. Çok teşekkür ederimBenimde testim bu sekilde cikmisti ve hamile olduğumu öğrendim sizinde kesin vardir bence hayırlı olsun şimdiden
Ne demek rica ederim canım haberdar et bizideAyy inşallah ya. Çok teşekkür ederim