- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 26
Evet fark ettim bende bu kadar geç çıkması ikilemde bıraktı beni heyecandan çıldırıcam normalde saati saatine olurdum bugün bi yorgunluk var ve bel ağrısı afedersiniz böyle akıntı geldiğini hissediyorum adet oldum sanıyorum gidip baktığımda sadece sarımsı su gibi bazen yoğun akıntı görüyorum çok enteresanAsagıda not yazılmış henüz cıkmayan sonuclarınız var yani beta hcg daha cıkmamış ara ara tekrar girip bakın sisteme genelde daha gec düser
Evet saglık ocaklarında gec çıkar sonucEvet fark ettim bende bu kadar geç çıkması ikilemde bıraktı beni heyecandan çıldırıcam normalde saati saatine olurdum bugün bi yorgunluk var ve bel ağrısı afedersiniz böyle akıntı geldiğini hissediyorum adet oldum sanıyorum gidip baktığımda sadece sarımsı su gibi bazen yoğun akıntı görüyorum çok enteresan
Allah razı olsun çok teşekkür ederimEvet saglık ocaklarında gec çıkar sonucinsallah heyecanla bekleyisinizn sonu güzel olur
Hamilelik var gibi sonuç ne olduAcaba hamile miyim miratech testin markası böyle yalnış sonuç alan var mı çok heyecanlym hemen yapar yapmaz çıktı
Hamileyim çok şükür beta hcg ilk baktığımda 41 idi bugün tekrar verdim 128 olmuş çok şükür kalp atışını duydum mu ve keseyi gördüğüm zaman rahatlarım inşallahHamilelik var gibi sonuç ne oldu
Bende de çok oldu sonradan çizgi hep ümitlendim ama boşa çıktı seni üzmek istemem amaKızlar miratech test yaptım 20 dkka sonra silik çizgi çıktı hamilelik var mı yok mu ümitlenmek istemiyorum da.belirirlerim ise kahverengi akıntı geldi regl olacağım sandım ama olamadım 3 gün geçti kasık ağrısı ara ara ve sivilcelenme var yani bildiğiniz regl belirtileri.napsam ki kan versem mi bekleyeyim mi
Kan testi verdm 107 çıktı hafta sonu dr a gidceğim kontrole umarım sağlıklı hamilelik yaşarımBende de çok oldu sonradan çizgi hep ümitlendim ama boşa çıktı seni üzmek istemem ama
Çok iyi o zmn inşallah bende yeni hamile olduğumu öğrendim şnşallah sağlıklı sihhatlı doğurmayın nasip eder AllahKan testi verdm 107 çıktı hafta sonu dr a gidceğim kontrole umarım sağlıklı hamilelik yaşarım
İnşallah canımÇok iyi o zmn inşallah bende yeni hamile olduğumu öğrendim şnşallah sağlıklı sihhatlı doğurmayın nasip eder Allah
Hadi bakalım sevindirici haberi verirsin artık inşallahHamileyim çok şükür beta hcg ilk baktığımda 41 idi bugün tekrar verdim 128 olmuş çok şükür kalp atışını duydum mu ve keseyi gördüğüm zaman rahatlarım inşallah
Evet ilk 41 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 128 olmuş doktor çok iyi dedi keseyi görüp kalp atışını duysam tam rahatlayacamİnşallah canımsen kan testi verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?