Test varsa yapGebelik düşünmeden birliktelik yaşadım. Sonrasında kasık ağrılarım olunca şüphelendim test yaptım. 1 oğlum var, kardeş istiyorduk ilerde. Bazı belirtiler oluncada heyecanlandım. Konu isteyip istememem değil. Bu tip durumda olan var mı ya da hamilelik söz konusu olabilir mi
Heyecanlandım ya, belirtiler olunca da biraz heveslendim hiç akılda yokken. Şimdi negatif görme korkusuyla yapamıyorumneyse alacağım artık
Evet ben suanda bu durumla gebeyim:)Gebelik düşünmeden birliktelik yaşadım. Sonrasında kasık ağrılarım olunca şüphelendim test yaptım. 1 oğlum var, kardeş istiyorduk ilerde. Bazı belirtiler oluncada heyecanlandım. Konu isteyip istememem değil. Bu tip durumda olan var mı ya da hamilelik söz konusu olabilir mi
Sekil a da gorundugu gibi etkili bir korunma yontemi deyilmisEvet ben suanda bu durumla gebeyim:)
Yani ben bir sene o sekilde korunmusdum aslinda ama allah yazdiysa inanki beton doksen kaliyorsun ama yazmadiysa yada gelecegi gun varsa onu bekliyorTeşekkür ederim inşallah hepimizin gönlüne göre verir Allah. Ya aslında hamile olmayabilirim. Hatta büyük ihtimalle değilim. Ama korunmadım, geri çekilmek bi korunma yöntemi değil ve bu şekilde hamile kalan çok tanıdığım var. Yumurtlama dönemine denk geldiği için bi ufak heyecanlandım. Bugün olmam gerekiyordu olmadım. Ama tüm gün ağrım vardı. Tuhaf bi şey. Belkide psikolojik:) hakkımızda hayırlısı artık
Amin canim sagil vallahi benim 2. Evladim olucak allah nasio ederse bizde dusunuyorduk ama oglum ufak die ileride dusunuyorduk tamamen supriz oldu bizede ihtimal vermedik cunju oglum cok uzun ugraslar sonucu oldu 6 sene bekledik bunun hemen olmadi ki ihtimal vermiyecegin birseyden olmasi rabbimin nekadae buyuk oldugunu o isteyince zamanini ve vaktini bilip veriyor iste şükür inişli çıkisli duygularim olsada suan iyi gibiyimOyy su an bi tuhaf oldum… belki bendeeesağlıkla gelsin bebiş
Amin :)Sekil a da gorundugu gibi etkili bir korunma yontemi deyilmissaglikla dogsun insallah
Amin:)Sekil a da gorundugu gibi etkili bir korunma yontemi deyilmissaglikla dogsun insallah
Vallahi benim reglm e cok vardi 9 10 gun civari kahverengi lekelenme ve sarimsi koyu akinti gorunce ic camasirimda acaba mı oldum acabamis ogun hemen test yaptim direk cikti ki reglme cok vardiBelirtileriniz neydi öğrenebilir miyim rica etsem. Belki aynı şeyleri yaşıyorum. Birde gecikme olunca mı test yaptınız
Bide kasik agrilarim.batmalarim vardi suandada fogus hasasiyeti var baya kasik agrisida tabiVallahi benim reglm e cok vardi 9 10 gun civari kahverengi lekelenme ve sarimsi koyu akinti gorunce ic camasirimda acaba mı oldum acabamis ogun hemen test yaptim direk cikti ki reglme cok vardi
Evet benim hemen cikiyor ilk evliyken gebe kaldigimda idrarimda cikip kanimda cikmamisti doktor idrar testinden baktirtmisti.bide.kandan baktirtmisti oda sasirmisti bazen nadirde olsa oluyor demisti 1 hafta sonra yansidi tabi ama dusuk oldiKiminde gecikse bile çıkmıyor hemen. Sizin iyi çıkmış valla. Tekrardan tebrik ediyorum
İlişkiden kaç gün sonra çift çizgi gördünüz acabaVallahi benim reglm e cok vardi 9 10 gun civari kahverengi lekelenme ve sarimsi koyu akinti gorunce ic camasirimda acaba mı oldum acabamis ogun hemen test yaptim direk cikti ki reglme cok vardi