• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR HAMILE MIYIM??? YARDIMMM

Psikolojikdeliii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
116
70
18
38
Kizlar merhaba... 1 yillik evliyim. Ve bu ay adetim 6 eyluldu ve olmadim hala. Adetime 1 gun kala test yaptim ama cok silik bir cizgiydi. Birde siz bakin nolur.. birde goguslerimde asiri zonklama, kasikta ozellikte sag kasikta kramplarim var. Istahim cok acik hep acim ama yedikten sonra da midem nahos durumda. Sizce hamis miyim ??? Cok heyecanliyim.

Eklentiler

• 20190906_213156.jpg
    20190906_213156.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 152
Kizlar merhaba... 1 yillik evliyim. Ve bu ay adetim 6 eyluldu ve olmadim hala. Adetime 1 gun kala test yaptim ama cok silik bir cizgiydi. Birde siz bakin nolur.. birde goguslerimde asiri zonklama, kasikta ozellikte sag kasikta kramplarim var. Istahim cok acik hep acim ama yedikten sonra da midem nahos durumda. Sizce hamis miyim ??? Cok heyecanliyim.
Valla ben hayalet çizgi görür gibiyim ama adetin gecikirse bida yapın derim hani hayalet çizgi var varsa eğer daha yenidir diye düşünüyorum ben canm

Adetimde 6siydi ama bugun 9 u gecti yani
Birde ben hep gununde olan insanim. Hic aksamaz. Insallah oyledir yaaa
Inşallah vardır canım bekle bakalım ben mesela adetim 10 günü geçmişti test yaptım cıktı oda ben düzensiz oluyodum ona,yordum ama,öyle degildi 🤭😊

Canım günün geçmiş hamilesin muhtemelen. Sabah kan ver belli olur bu kadar beklemen bile şaşırtıcı ben olsam silik çizgi görür görmez kan vermiştim 🤭

Ben gördüm çok silik. Gününüz geçmiş kan verirseniz çıkar

Back