• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hamile miyim sizce 🙏🏻

1kelebekbebek

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
161
83
13
Kızlar az önce test yaptım adetime 6 7 gün var böyle bir şey çıktı ve yaklaşık bi dk içinde böyle oldu
50FDD50B-864D-45F6-B47E-CEB370803A5B.jpeg

Bence hamilesin 😊 şu an bhcg değerin çok düşük erken yaptığın için . Bu yüzden silik çıkıyor olabilir ben de öyle olmuştu 😊 hayırlı olsun yine de kan testi daha önemli

Test pozitif gibi duruyor. Bende dün adetime 4 gün var iken böyle çıktı. Erken gebelik testinde daha belirgin çıktı. Kan verdim hemen bhcg 18 di dün. Daha yenidir büyük ihtimalle. Allah hayırlısını nasip etsin canım ☺️

Bence hamilesin 😊 şu an bhcg değerin çok düşük erken yaptığın için . Bu yüzden silik çıkıyor olabilir ben de öyle olmuştu 😊 hayırlı olsun yine de kan testi daha önemli
Çok ama çok teşekkür ederiiim şu an çok değişik duygular içerisindeyim inşallah hamileyimdir sizede hayırlı olsuuun 🥰🥰♥️♥️♥️🙏🏻🙏🏻

Test pozitif gibi duruyor. Bende dün adetime 4 gün var iken böyle çıktı. Erken gebelik testinde daha belirgin çıktı. Kan verdim hemen bhcg 18 di dün. Daha yenidir büyük ihtimalle. Allah hayırlısını nasip etsin canım ☺
İnşallah dediğiniz gibidir o kadar çok istiyoruz ki çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🥰🥰♥️♥️

Back