Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence hamilesin şu an bhcg değerin çok düşük erken yaptığın için . Bu yüzden silik çıkıyor olabilir ben de öyle olmuştu hayırlı olsun yine de kan testi daha önemli
Test pozitif gibi duruyor. Bende dün adetime 4 gün var iken böyle çıktı. Erken gebelik testinde daha belirgin çıktı. Kan verdim hemen bhcg 18 di dün. Daha yenidir büyük ihtimalle. Allah hayırlısını nasip etsin canım
Bence hamilesin şu an bhcg değerin çok düşük erken yaptığın için . Bu yüzden silik çıkıyor olabilir ben de öyle olmuştu hayırlı olsun yine de kan testi daha önemli
Test pozitif gibi duruyor. Bende dün adetime 4 gün var iken böyle çıktı. Erken gebelik testinde daha belirgin çıktı. Kan verdim hemen bhcg 18 di dün. Daha yenidir büyük ihtimalle. Allah hayırlısını nasip etsin canım ☺