Allah sana bağışlasın inşallah bilmiyorum ki ilk defa böyle gördüm belirgin resmen 2 tane de silik pembe
Şaka gibi aynı resmen belki bende de vardır inşallahTestimin gorselini ekliyorum
Cidden varmııı kalbim duracak Hahahs yarın mı yaptırıyım ki kan testiİkinci bir çizgi görüyorum ama sen yine de bir kan testi yaptır ikisinde de çizgi var
Ama çizgi var yani bende görüyorum aşkım ama dediğin gibi silik fakat o kadar silik değil silik pembe kamerada böyle göstermiyor işteOluyor bu arada belli ama çok çok silikk ben kan testini bu çift çizgi olduğunda anlamamiştim cok silik olduğu için 1 hafta sonra görümcem görünce kız hamilesin sen tekrar yap dedi yaptım baya kırmızı olmuştu 2. Artık tam belliydi kanı o zaman verdim 489 beta çıkmıştı
Benim miÖylesin gibi :))) hayırlısı olsun da merak ettim test neden bolünmüş?
Ben bölünme felan görmüyorumÖylesin gibi :))) hayırlısı olsun da merak ettim test neden bolünmüş?
Koş kan ver bakalımmm bence var gebelik gibisin
Teşekkür ederim inşşalahhhKoş kan ver bakalımmm bence var gebelik gibisin
Habeeeeerr ver
Allah razı olsun canım kan ver en azından için rahat olurAllah sana bağışlasın inşallah bilmiyorum ki ilk defa böyle gördüm belirgin resmen 2 tane de silik pembe
Canım öncelikle umarım vardır ama testin sanırım artimed ve çok yalancı pozitif çıkarıyor ama rengi pembe yani olma ihtimali yüksek baska testle denemelisin bence artimed days doktor ve freely alma kesinlikle kaset test yada prodoctor predictor falan al
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim canım,hangi marka ile öğrendinBende çok silik öğrendim kan verdim beta 19 du regla 7 gün kal öğrendim. Hayırlı olsun kan verin
Predictor. Çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim canım,hangi marka ile öğrendin
Farklı testlerCanım öncelikle umarım vardır ama testin sanırım artimed ve çok yalancı pozitif çıkarıyor ama rengi pembe yani olma ihtimali yüksek baska testle denemelisin bence artimed days doktor ve freely alma kesinlikle kaset test yada prodoctor predictor falan al
İkisi de farklı daha önce hiç silikle bile rast gelmedimCanım öncelikle umarım vardır ama testin sanırım artimed ve çok yalancı pozitif çıkarıyor ama rengi pembe yani olma ihtimali yüksek baska testle denemelisin bence artimed days doktor ve freely alma kesinlikle kaset test yada prodoctor predictor falan al
Canım farklıysa git kan ver en garantisi o ben üzülme diye dedim aynısı başım geldi hamileysen çok sevinirim senin adinaİkisi de farklı daha önce hiç silikle bile rast gelmedim
Markası nedir testlerinİlk sıradaki test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?