yavru daha akşam yazdım sana hala gelen giden yok bende didim noldukine buna gezmelere okadar gitti ki unuttumu kendini bi yerde naptı hehe
reflüyü daha kötü yapmaz demi bu incir kürü püf ne çektim bu reflüden
İnşallah canım bu pko illeti var ya Allah dosta düşmana vermesin
Evet şimdilik glifor, e vitamini ve birde kendim sahabları zeytinyağında incir yiyorum yumurtalıklarım geç büyüyoramin canım amin...ilaç mı kullanıyorsun pko için
ama canım asıl tedavi edilmezse hamilelik zorlaşıyor...aşırı akıntıdan dolayı spermler rahime ulaşamıyor...bende hangi doktora sordumsa önce tedavi olun sonra tedavi olun dedi..peki dondurunca NEDEN DÜŞÜK RİSKİ OLUSUYORMUS SÖYLEDİ Mİ DOKTOR
Evet şimdilik glifor, e vitamini ve birde kendim sahabları zeytinyağında incir yiyorum yumurtalıklarım geç büyüyor
Yok onun demek istediği en son çare olarak ilaçla geçmezse dondurma işlemi uygulanmaliymis senin doktorunun dediği gibi..ilacı. denemeden değil. . Valla nedenini bilmiyorum o zamanlar çocuk falan istemediğim için sormadım. .belki ilk aşamada tedavi olarak uygulanirsa yaranin tam gecmeyecegi ve ilerleyecegi için öyle söyledi. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Glifor kistleri yok edecek e vitaminide yumurta gelişimine yardımcı olacak dedi. Bu ay öylesine incir yiyorum canm önümüzdeki ay soğan kürü yapacam ve ardından incir kürü yapacam sizin sorun ne?glifor kilo vermek için mi... e vitaminini neden kullanıyorsun peki ? inciri öyle yemek yerine kürünü yapsan daha iyi olur... birde bebek için önce kisklerin yok olması lazım
Glifor kistleri yok edecek e vitaminide yumurta gelişimine yardımcı olacak dedi. Bu ay öylesine incir yiyorum canm önümüzdeki ay soğan kürü yapacam ve ardından incir kürü yapacam sizin sorun ne?
Kansızlıkta mı hamilelik için engelglifor in kiskleri yok ettiğini bilmiyordum..kistler için doğum kontrol hapı verirlerdi ama...ama ilaçlarla kürleri yapma sakın... benim sorunum kansızlıktedavi görüyorum kansızlığım düzelince bebek düşünüyorum...bana 2,5 ay önce doktor pkolusun demişti..ama adet düzensizliğim felan yoktu.bende soğan kürü yapıp tekrar doktora gittim pko olmadığını söyledi hormon sonuçlarım da iyi çıktı... ama ben pko olduğuna hiç inanmadım çünkü aşırı kilom adet düzensizliğim tüylenmem yoktu...doktor pko var diyeli 4 kez adet oldum hepside zamanında geliyor yine
Kansızlıkta mı hamilelik için engelİlk kez duydum ondan basit ne varki dürekli pekmez ye kansızlık için şuruplar var doktor yazsın inşallah hamişlik haberlerimizi de paylaşırız
Anladım Allah hayırlısın nasip etsin inşallahbenim hemoglobin değerim 9 du 1,5 ayda kan surubu kullanarak 10 a yükseldi...pekmezle düzelmeyecek kadar aşırı kansızlığım vardı daha doğrusu demir depolarım bostu... kansızlık hamileliğe engel demeyelim de düşük riski yüksek ve erken doğum oranı..birde bebek sağlıklı dünyaya gelmiyor....
kan değerim 11 olursa bebeği düşünmeye baslıcam artık
benim internetim sürekli açık yazdığın gelmedi canım..2 gündür evdeyim yok gezme felan
soğan kürünün belki olurdu ama incir kürünün bir zararı olacağını düşünmüyorum canım
evet önce ilaçla tedavi lazım zaten canım... demek senin ki ilaç vermeden hemen dondurma işlemi yaptı eee bu yanlış tabiii.....inşallah benim ki geçmiştir dondurma işlemi yaptırasım yok hiççç .....acı duyuyor musun canım dondurma işleminde...birde dondurunca yine ilaç kullanılıyormuş 1 ayda ilişki yasak
alla alla daha akşam yazdım sana sesin soluğun çıkmıyo nerdesin diye gelmedi demekki :44:
Islh canım bence geçmiştir uzun süre ilaç kullanmissin çünkü. .Valla dondurma işlemi yapan doktor ne ilaç vermişti ne de ilişki yasak demişti bana..acı hissetmedim hiç yapılırken sadece sonrasında adet sancısı gibi ağrım olmuştu, ağrı kesici içmiştim. .Bir de sürekli akıntı oluyor çok fazla..
sorma canım 4 tane ilaç kullandım en fazlası 12 günlüktü..bu ilaçları kullanırken de cinsel ilişki yasak kaldı ki dondurma işleminden sonra kesinlikle yasak..senin doktorun nasıl bir doktormuş öyle...eğer sen dondurma işleminden sonra ilişkiye girdiysen ondan tedavi olmamış olabilir..birde vajinal antibiyotik vermesi lazım dı ...bu konu hakkında 2,3 doktora sorular sordum iyi bir araştırma yaptım ama geçmediyse yaptırmakta kararsızım daha
Evet ya sorma ben de memnun kalmayınca bir de tedavi cevap vermeyince başka doktora gittim..Doktor seçimi çok önemli gerçekten. .Bence geçmezse gebelik için de sakıncası yoksa yaptir..Sonra tekrarlarsa daha kötü. .Bir de düzenli olarak smear testi yaptırmak gerekiyor aklında olsun..
evet doktor cok önemli de bulunduğum sehrin olanakları az...ben smear testi yaptırmaya gittiğim de öğrendim rahim ağzı yarasını canım..şikayetim yoktu smear testi sırasında doktor yara var dedi ilaç verdi smear testi temiz çıkınca yaraya bakmaya gerek duymadı...ertesi ay aşırı akıntı şikayeti ile tekrar gittim doktor rahim ağzı yarası geçmemiş dedi tekrar ilaç verdi işte...1 ayı geçti öğreneli ama ilk öğrendiğim de şikayetim yoktu belki de önce ki ilaç tedavi yerine daha kötü yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?