aleyküm selam canım çok geçmiş olsun bu ay korunmanı tavsiye ederim ben bir ay ara verki rahim kendine gelsin oluşan yeni bir gebeliği taşıyabilsin besleyebilsin ki bebeğin sana tutunabilsin rabbim bir dahakinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Doktora gittim canım geçen ay antibiyotik kullandığım için mantar olmuştum mantar ilacını tam kullanamamistim bu yüzden tekrarlamis enfeksiyon şeklinde. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız bi dur sıranı bekle önce ben sonra sen alalaçok şükür canım herşeyde vardır bi hayır rabbim bizden daha merhametli en azından dediğin gibi düzenli adet oluyorum bizim aramızda 5gün vardı da ben bu ay bir gün erken adet oldum yavaş yavaş farkı kapatıp sana yetişmeye mi çalışıyorum ne anlamadım ki
kız ayşeee gel buraya bi hani adetin ikinci günü bal tarçın çörek otuna başlanıyo ya benim reflü var tarçın bana yasak sadece bal ve çörek otu olmaz mı ki
tedavi edilmeyen enfeksiyon rahim ağzına sıçrayabiliyor...peki bugün mü gittin doktora o mu söyledi enfeksiyonun tekrarladıgını
Gecen hafta gittim muayene etti yara yok canim ilaç verdi, kültür sonucu da bugün belli olacak ona göre ilacı degistirebilirim belki dedi haber bekliyorum arayacak bakalım. .gebelik şüphesi olduğu için ilaca baslayamamistim bugün regl oldum başlayacağım. .daha önce yara geçirdim ben biliyorum nasıl olduğunu çok zor..😟
yara olmaması çok iyi canım...ama adet oldum baslıyacam demişsin de adetliyken kullanılmıyor ilaçlar.. bende de rahim ağzı yarası vardı ilaç kullandım 12 gün ilaçlar bitti adet oldum kontrole gidicem 2 gün sonra..peki senin rahim ağzı yaran nasıl geçti
amin amin allah razı olsun ama doktor korunmaya gerek yok dedi korunma olmadı yanı hayırlısı bakalım aklıma geldide doktor korunmaya gerek yok deyınce önemsemedim
bak bende ne yazıyor 1 yıl 4 aylık evli yazıyor ee sıra nasıl senin oluyor o zamantabi vardır her seyde bir hayır bakalım kimin önce hamile kalması hayırlıymış bana yetişmeye çalışmıyorsun benden önce hamile kalma cabaları bunlar...zamanından önce adet görüp yumurtlamayı öne çekmek istiyorsun ama yok öylee
kız kan testine gitmeden önce bir sey kullanma sakın...o dediğin bence olmaz o yüzden kan tahlilinden sonra incir kürüne basla sen
Valla bilmiyorum ki doktorum verdiği ilaç için adet olduğunda da kullanabilirsin dedi yoğunluğu azalınca başlayacağım. Rahim ağzı için gittiğim ilk doktor dondurma işlemi uyguladı ama faydası olmadı. .Sonra başka doktora gittim o da ilaç verdi o zaman ilaçla geçti canım. .Çok geçmiş olsun ıslh tamamen geçmiştir. .
şey bak şimdi kem küm eeeecanım önemli olan evliliğin önce olması değil istemenin önce olması aaa sıkıştırmasana beni hem bana bak sen neden whatsapp ta yoksun bakım
haaa iyi peki yarın doktora gidicem zaten ama ozamanda kürlerin zamanı geçmiş olacak ya hadi neyse
evet en azından yoğunluğu azalınca kullan canım çünkü ilaç 12 saatte ancak eriyor.benim doktorum da ilaçla geçmezse donduralım dedi ama kararsızım çünkü doğumla tekrar edebiliyormuş yara...birde dondurmayla geçmeyip ilaçla geçmesi tuhaf olmuş biraz çünkü ilaç tedavisi ile geçmesi için çok küçük bir yara olması gerekir..demekki dondurma işlemi ile yara küçülmüş ilaçla da geçmiş ne güzel
Kelin ilacı olsa başına sürer demekten başka bişey diyemiyecem
yok öyle kem kümm önce evlilik tursun bakalım ayakta kalmasınben varım canım da sen yoksun
hayır caanım zamanı geçmiyor.bazıları adet bitimiyle başlıyor incir kürüne bende yarın baslarım aksilik olmazsa
İnşallah canım bu pko illeti var ya Allah dosta düşmana vermesinöyle deme kuzum gel burda bize katıl biz konuşup dertleştikçe azalıyor hüzünlerimiz her ay birbirimize destek olup sabırla bekliyoruz üzülme rabbim en doğru zamanda hayırlısıyıla verecektir belki
Evet o şekilde kuculdugu için ilaçla geçmiş olabilir mantıklı😆 dondurma işlemi için ikinci doktor hamile kalirsan dusuge neden olabilir niye hemen onu uyguladılar ki demişti bir de..bazen acaba ondan mi hamile kalamiyorum diye düşünmüyor da değilim. .ne kadar doğru bilmiyorum ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?