aynı mazi bende de var 8 haziranda 8 haftalık gebeliğim aynı sebepten bitirildibir düşükte 14 kasımda kimyasal gebelik yaşadım dilerim Allah sağlıklı bebekler nasip eder neden yazdığıma gelirsem önceden düşüklere önemli gözle bakarken tıp şimdi 4-5 düşüğe kadar yolu var diyorlar umarım bir daha yaşamayız
nasıl yani 4-5 düşük normal mi sayılıyo müdahale edilmiyo mu
Canım ibrahim saraçoğlunun dediği herşeye çok güveniyorum nasıl kullanılması gerektiğini söylermisin her yolu denemek lazım :)
canım bugun bende sağlık ocagına gittim gebe kalmak istediğimi söyledim folik aside başladım.bir de kan testi yapıcak bir süre hap kullandıgım için tiroidlerde bi problem varmı diye .sende folik aside başla bence :)
Canım adet bitiminden 3 ila 7 gün sonra sabah ve akşam olmak üzere yemeklerden yarım saat önce(öğlen ve akşam yemekleri, zaman yoksa akşam yemeği ve yatmadan önce de içilebilirmiş.) orta boy bir soğanın sadece kahverengi kabuklarını soyup, 1.5 su bardağı kaynamış suya soğanı 4'e bölüp 5 dakika kaynat. 15 gün boyunca da devam et. Bunu 6 ayda bir yapmak lazımmış zaten. Ibrahim Saracoglu her zaman diyor zaten bitki kürlerini alışkanlık haline getirmemek lazım diye :) karışık anlatmamışımdır umarım :)
normal doktor yerine sağlık ocağına da gidince veriyorlar mı öyle gideyim bende :) bu arada senin adetine ne kadar var yumurtlama tarihini nasıl öğrendin
nasıl yani 4-5 düşük normal mi sayılıyo müdahale edilmiyo mu
verıyolarr tabi ezcaneye bile gitsen alabiliyosun da ben bi gidiyim bilgi alayım dedim.suan adetemın son gunlerındeyım 24 u ovulasyon tarıhı akıllı telefon kullanıyosan bı uygulama var womenlog diye hem tam yumurtama gününü hem yakın dönemleri gösteriyo.ordan takip ediyorum bende
Canım selamlar, seni çok iyi anlaıyorum.. Ben tam 1 sene 2 ay falan senin o hevesinle gezdim.. Ama birde çevre beni çok etkiliyordu. Sürekli çocuk yap falan diyorlardı. Benimde olmayınca kafayı yiyordum. Ilk adet günümde tamamen depresif bir haldeydim. Eşim artık dayanamadı bu benim hallerime doktor a gittik, hiç bir sorun çıkmadı rahimde falan. Adetimde düzenliydi. Tek sorun benim kafama takmış olmam, womanlog indirdim tablete sürekli takipteyim senin gibi. Sonra bir ay bıktım artık hiç tarih falan bakmadım. İlişkiden sonra yarım saat ayaklar havada bekliyorudum, beklemedim. Ve o ay kafama takmadığım üstünde fazla durmadığım ay hamile kaldım. Şu an bebeşim 6 haftalık... Sende sakin ol, adetin falan düzenliyse olur zaten o küçük meleğin zamanı vardır. Sonra womanlog da hamile resmi olacak her sayfada merak etme. Sadece kafana takma...
maalesef canımartık bir iki düşükle doktora gidince bir şey yapamıyorlar civarımda benim gibi olan çok kadın var en fazla genetik tarama ve bi kaç test yapılıyor şükürler olsun benim temiz çıktı ama doktorlar şu sebepten diyemiyorlar sebep olarak.. ancak hem fikir oldukları bi kanı var radyasyon ve düzensiz beslenme fast food diyor kimi gezdiysem uzak dur diyor gezmediğim doktor kalmadı diyar diyar.. şu an saçımı bile boyatmıyorum beyazlarım iyice çıktı.. o kadar izole yaşıyorum düşün gerisini
Canım şu yazdıklarınla beni ne kadar rahatlattın tahmin bile edemezin böyle deyince gerçekten sakinleşip sabırlı olabiliyorum bu ay kafama takmamaya çalışıcam çünkü geçen ay ortada fol yok yumurta yok hamile moduna girdim hareketlerimi bile kısıtladım tavsiyelerini kulağıma küpe yaptım çooook teşekkür ederim :)
Rica ederim. 6-8 ay bebeğin olmaması çok normal ayrıca. Bak ben 1 yıl korunmadım 1 defa bile ama benimde olmadı. Hatta 15 tane gebelik testi yaptım evde inanmıyordum bir türlü. Herşeyin yoluna girer. Ne zaman istersen yazabilirsin. Yaşın kaç bilmiyorum ama birazda yaşımızın verdiği bir tezcanlılık herhalde
Ya sürekli aynı şeyler söyleniyor ama Ibrahim Saracoglu soğan suyunun hamile kalmaya yardımcı olduğunu söylemişti. Ne kadar doğru bilemiyorum.
Canım ibrahim saraçoğlunun dediği herşeye çok güveniyorum nasıl kullanılması gerektiğini söylermisin her yolu denemek lazım :)
Bende rahatladim yazdiklarinla inanki:) ben 24 yasindayim sabri yeni ogreniyoruz iste benimde 3. Denemem, gecen 2 ay cok stres yaptim bu ay daha rahatim.Allah saglik versin bebeginle sana. Nusece biraz sabirli olcazzz:)
Rica ederim. 6-8 ay bebeğin olmaması çok normal ayrıca. Bak ben 1 yıl korunmadım 1 defa bile ama benimde olmadı. Hatta 15 tane gebelik testi yaptım evde inanmıyordum bir türlü. Herşeyin yoluna girer. Ne zaman istersen yazabilirsin. Yaşın kaç bilmiyorum ama birazda yaşımızın verdiği bir tezcanlılık herhalde
Bende rahatladim yazdiklarinla inanki:) ben 24 yasindayim sabri yeni ogreniyoruz iste benimde 3. Denemem, gecen 2 ay cok stres yaptim bu ay daha rahatim.Allah saglik versin bebeginle sana. Nusece biraz sabirli olcazzz:)
soğan kürü için orta boy açık kahverengi bir soğanı dıştaki ince kabuğunu soyduktan sonra 4 ya da 6 ya bölüyorsun sonra 1,5 su bardağı klorsüz suyu 10 dk kaynatıp içine soğanları atıyorsun 5 dakika kaynatıp suyunu adetine 15 gün kala sabah akşam aç karnına ya da öğle akşam aç karnına içiyorsun.Yalnız soğan beyaz ve mor soğan olmayacak ayrıca taze hazırlanıp ılıktan biraz sıcak sekilde içilecek ve kaynayan suyun ağzı kapalı olacak buharı dışarı çıkmasın....Deneyenler faydalarını buraya yazsın bakalım bende yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?