Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

kalkmıyorum bir 10 15 dk AMA mutlaka duş alıyorum.streste cok etkılıyor dusunmemek onu dusunerek ılıskıye gırmemek gerekıyor.bu ayda boyle denıyelım bakalım kısmettt :)
Yazarken düşündüm,duş almak gerekli olan bisey ama iste öyle kolay tuttugunu duymustum.

merhaba kızlar

bizde artık bebek istiyoruz. 2 3 kere yumurtlama dönemi hesaplayarak denedık ama olmadı.doktora gitsemmi bilemedim geçen ay gitmiştim ultrasonda kist fln olmadıgını herşeyin normal oldugunu soyledıler.ama bu ay umutluydum regl olunca bıraz umutsuzluga düştüm açıkçası :( sizdende fikir alabilirim gerçekten denedıkten sonra hastalancammı dıye beklemek sonra hastalanmak cok kotuymuş :(

Rabbim kimseye aratmasın isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallahh....

Canım biz daha yeni başlıyoruz bence çok çabuk ümitsizliğe kapılıp hayal kırıklığı yaşamamalıyız burda kaç yıldır bebek hasretiyle yanan insanları okuyorum rabbim herşeyin en hayırlısını verir kullarına. bize en hayırlı zamanda nasip edecektir allahım inşallah. sabırla ve dua ederek bekleyelim paylaşalım her ay yaşadıklarımızı :54:

mrb arkadaslar bende bebegm olmasını istyrum doktor kontrolndeyim ve cok sabırsızm bunu doktrmla konstugumda bana bunu cok üstelememem gerektgni cok düşünrsem daha da zorlanacagmı söyledi gercekten cok düşünmemek gerekiyrmus

Amin canm insallah ama folik asite hamilelik düşünüldüğü an başlamak gerekiyormuş bebegin gelişimi icin.İstersen google den folikasit diye gir bak canım.

baktım canım haklıymışsınız düşünüldüğü andan itibaren anne ve bebek için alınması gerekiyomuş bu bilgiler için gerçekten çok teşekkürler :54:

Ya sürekli aynı şeyler söyleniyor ama Ibrahim Saracoglu soğan suyunun hamile kalmaya yardımcı olduğunu söylemişti. Ne kadar doğru bilemiyorum. :rolleyes:

Canım biz daha yeni başlıyoruz bence çok çabuk ümitsizliğe kapılıp hayal kırıklığı yaşamamalıyız burda kaç yıldır bebek hasretiyle yanan insanları okuyorum rabbim herşeyin en hayırlısını verir kullarına. bize en hayırlı zamanda nasip edecektir allahım inşallah. sabırla ve dua ederek bekleyelim paylaşalım her ay yaşadıklarımızı :54:

inş canım aminn rabbim herkese ne zaman hayırlısıysa ozman nasip etsin güzel haberlerini bekliyorum bende :)

baktım canım haklıymışsınız düşünüldüğü andan itibaren anne ve bebek için alınması gerekiyomuş bu bilgiler için gerçekten çok teşekkürler :54:
Rica ederim canım nedemek.Allah insallah herkesin gönlüne göre versin.

mrb arkadaslar bende bebegm olmasını istyrum doktor kontrolndeyim ve cok sabırsızm bunu doktrmla konstugumda bana bunu cok üstelememem gerektgni cok düşünrsem daha da zorlanacagmı söyledi gercekten cok düşünmemek gerekiyrmus

Allah gönlüne göre versin canım inşallah en kısa zamanda olur biz yeni başlayanlar daha sabırsız oluyoruz galiba bunu anladım ben :) sende daha sonra öğrendiklerini ve bu ayki gelişmelerini bizlere söyle paylaşalım :54:

Canım Allahım gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. Sadece kendin olarak düşünme eşin yediği içtiği şeylere dikkat etsin ve çok yorgun olmasın öyle daha kolay oluyor.

Allah gönlüne göre versin canım inşallah en kısa zamanda olur biz yeni başlayanlar daha sabırsız oluyoruz galiba bunu anladım ben :) sende daha sonra öğrendiklerini ve bu ayki gelişmelerini bizlere söyle paylaşalım :54:

rabbim cümlemizin gönlüne göre versin ben pcosluyum aynı zamanda birkaç tedavi denedk simdi yeni br ilaca basldım yumrtlarımı büytmek için

çalstıgım hastnde hergün br sürü bebek doğuyr allahım bana da ver hayırlısıyla diyorum içim içimi yiyor o annelern sevncini gördükçe

İnşallah en kısa sürede isteğinize kavuşursunuz. Benim tecrübe ettiğim birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum benim bebeğim geç döllenmeyle oldu yani yumurtlama günleri herzaman tutmuyor. Bunuda bi araştırmanızı öneririm

Ya sürekli aynı şeyler söyleniyor ama Ibrahim Saracoglu soğan suyunun hamile kalmaya yardımcı olduğunu söylemişti. Ne kadar doğru bilemiyorum. :rolleyes:

Canım ibrahim saraçoğlunun dediği herşeye çok güveniyorum nasıl kullanılması gerektiğini söylermisin her yolu denemek lazım :)

evet yumurtlma dönemleri tutmyr özellikle polikstik olanlarn yumurtlrı daha gec gelişiyr ve eger fazla kilo varsa polikstikle dr direk diyet önerip glifor diye bir ilaç baslıyor

inş canım aminn rabbim herkese ne zaman hayırlısıysa ozman nasip etsin güzel haberlerini bekliyorum bende :)

Tekrar yazıcam inşallah heyecanımı yaşadıklarımı :) bu arada yeni bilgiler öğrenirsem de yazıcam sizlerde öğrendiğiniz bilgileri yazın yardımlaşmış olalım :46:

Tekrar yazıcam inşallah heyecanımı yaşadıklarımı :) bu arada yeni bilgiler öğrenirsem de yazıcam sizlerde öğrendiğiniz bilgileri yazın yardımlaşmış olalım :46:

bende elimden geldiği kadaryla yazarım paylaşrım sizlerle yeterki bir faydamız olsun;)

Canım Allahım gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. Sadece kendin olarak düşünme eşin yediği içtiği şeylere dikkat etsin ve çok yorgun olmasın öyle daha kolay oluyor.

Ama eşim çok yoğun çalışan biri :( inşallah bu durum bizi çok fazla etkilemez :18::18::18:

bende elimden geldiği kadaryla yazarım paylaşrım sizlerle yeterki bir faydamız olsun;)

Biz bu heyecan ve araştırmacılıkla birbirimize çok yardımcı oluruz allahın izniyle umarım hepiniz güzel haberlerinizi paylaşırsınız bir dahaki ay aminnnnn :)

amin rabbim hepimze hayrlısıyla nasip eder inş. sağlıklı bebekler

Ama eşim çok yoğun çalışan biri :( inşallah bu durum bizi çok fazla etkilemez :18::18::18:

Yorgun olan erkeklerde çocuk olasılığı düşük oluyor enerji verici yiyecekleri çok tüketsin sigara kullanıyorsa kesinlikle bıraksın iş sana düşüyor tabiki keçiboynuzu kuru incir bal fındık fıstık vs.. Araştır en kısa zamanda olur inşallah

Back