Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

Kizlar benide alin araniza bende uzun zamandir bebis bekliyorum ama olmadi pco luyumda adetlerim duzensiz ilk defa bugun bisi yasadim cok acik kahva rengi krem rengi gibi bi akinti geldi regl oldum sandim ama devami gelmedi ara ara sol kasigimda batma oluyor onun disinda birsey yok sizce bu yasadgim ne olabilir bilginiz varmi ?

Kızlaaar ben de hamile kalmak istiyoruuummmm 9 aylık evliyim 6 aydır istiorm olmuo ((

🙏👼👶

Son düzenleme:
((( Bugn regl oldm dün de kan testi sonucm 0.100 çıkmıştı

🙏👼👶

Son düzenleme:

Hoşgeldin aramıZa😃ben bebek beklemiorm ama kızlarla taklıyırm burada😃Kist varmı sende canm belki akıntılarn odandr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin aramıZa😃ben bebek beklemiorm ama kızlarla taklıyırm burada😃Kist varmı sende canm belki akıntılarn odandr

Iste polikistik over var onun disinda bisi yok :) yetiyo zaten

Iste polikistik over var onun disinda bisi yok :) yetiyo zaten

Polikist kötü değil korkma bence onun yüzünden hamile kalamaSsn diye birşey yok ondan daha riskli kistlerle hamile kalabilenlet var

Polikist kötü değil korkma bence onun yüzünden hamile kalamaSsn diye birşey yok ondan daha riskli kistlerle hamile kalabilenlet var

Haklisin tabiki ama olmuyo iste bi olsa

Pko ne canim çatlama iğnesi işe yaramadı: (

pko yu bilmiyorsan yoktur o zaman polikistik over demek..onda yumurta oluşsa bile çatlamayınca kiske dönüşüyor ondan pkolulara çatlatma iğnesi yapılır...işe yaramadı mı gelecek aya kaldı desene

ne kadar süredir pko var canım..ilaç tedavisi felan oldun mu ya da kürlerden denedin mi?

pko yu bilmiyorsan yoktur o zaman polikistik over demek..onda yumurta oluşsa bile çatlamayınca kiske dönüşüyor ondan pkolulara çatlatma iğnesi yapılır...işe yaramadı mı gelecek aya kaldı desene

aynen canım yok öyle birsey bende gelecek ay olur insallah

çatlatma iğnesini yapma sebebleri ne peki sordun mu canım.bende gelecek ay ilk denemeye başlayacağım kısmetse

canım yumurtanın daha fazla catlaması icin yani daha hızlı gebelik olsun diye yapılıyormus ama bende olmadı 1 kere iğne oldum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…