kızım bakarsın orayada damlar gözetlerim hehe
merhaba hanımlar iyi pazarlar
bende folikasit kullanıyorum klemen kullandım bide catlama iğnesi yaptılar gectiğimiz ay
pko mu var canım...umarım işe yaramıştır çatlatma iğnesi
Kizlar benide alin araniza bende uzun zamandir bebis bekliyorum ama olmadi pco luyumda adetlerim duzensiz ilk defa bugun bisi yasadim cok acik kahva rengi krem rengi gibi bi akinti geldi regl oldum sandim ama devami gelmedi ara ara sol kasigimda batma oluyor onun disinda birsey yok sizce bu yasadgim ne olabilir bilginiz varmi ?
Hoşgeldin aramıZa😃ben bebek beklemiorm ama kızlarla taklıyırm burada😃Kist varmı sende canm belki akıntılarn odandr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iste polikistik over var onun disinda bisi yok :) yetiyo zaten
Iste polikistik over var onun disinda bisi yok :) yetiyo zaten
Polikist kötü değil korkma bence onun yüzünden hamile kalamaSsn diye birşey yok ondan daha riskli kistlerle hamile kalabilenlet var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bndede polıp vardı alındı sımdı bebek ıcın calısıoruz o cok kotu bısı deıl sıkıntı yapma
Haklisin tabiki ama olmuyo iste bi olsa
Pko ne canim çatlama iğnesi işe yaramadı: (
Kizlar benide alin araniza bende uzun zamandir bebis bekliyorum ama olmadi pco luyumda adetlerim duzensiz ilk defa bugun bisi yasadim cok acik kahva rengi krem rengi gibi bi akinti geldi regl oldum sandim ama devami gelmedi ara ara sol kasigimda batma oluyor onun disinda birsey yok sizce bu yasadgim ne olabilir bilginiz varmi ?
pko yu bilmiyorsan yoktur o zamanpolikistik over demek..onda yumurta oluşsa bile çatlamayınca kiske dönüşüyor ondan pkolulara çatlatma iğnesi yapılır...işe yaramadı mı gelecek aya kaldı desene
Kızlaaar ben de hamile kalmak istiyoruuummmm 9 aylık evliyim 6 aydır istiorm olmuo((
🙏👼👶
aynen canım yok öyle birsey bende gelecek ay olur insallah
çatlatma iğnesini yapma sebebleri ne peki sordun mu canım.bende gelecek ay ilk denemeye başlayacağım kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?