Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

merhaba kızlar bende geldim aranıza bende bebek istiyorum ama olmuyor yya

Bende ,5 gündür folik asit kullandım 23de kontrole gitcem tavsiyelerin icin saol

canım bende senin giiyim yaa herseyi kullanıyorum ama olmuyor cook sitres yapıyorum galiba:2:

inşallah yakalarsın canım. benim o günlerde özellikle sol kasıgımda acayip ağrı oluyordu demek ki yumurtlama dönemiymiş bu ay fark ettim.
eğer adetlerin düzenli ise denemeye devam et. ben mesela 1 inde regl oldum 12. 13. 14. günlerdenedim negatif çıktı 15 ini atladım işlerimden dolayı 16.gün pozitif çıktı herkesin yumurtlama dönemi aynı değil demek ki. birde sabah kasıklarımda böyle regl olursunda iğrenç bir ağrı olur ya oyle bir ağrı vardı sanırım tutmadı gibime geliyor ayın 1 nde anlıycam :)

sağol canım ben daha gelecek ay düşünüyorum ..bak onu denediğimde olmazsa senle görüşürüz senin var mı bebeğin

çok sık ilişkiye girmek iyi değil :) 1 gün yap 1 gün boş. yoksa hergün ilişki olursa esinizin spermleri güçsüz kalır ve dölleyemezler :) unutmayınn

Tatlım adet uzunlugun kaç gun mesela 28 gunse 28 den 14 çikar 14.gunku ilişkiyle tutma ihtimali yuksek yumurtlama gununu bu şekilde hesapla adte uzunlugun kaç gunse 14 çıkar bulursun bide hemen banyo ypma hemen ayaga kalkma yat cnm umarım yardmcı olmşmdur

ben yarın da deneyip bırakcam canım çünkü bu ay bebek düşünmüyorum...birde erken de olmuş olabilir yumurtlamam çünkü bu ara bir belirtisi yok...adetlerim de düzenli ama bilmiyorum neden böyle oldu:44: hem neden olumsuz düşünüyorsun belki de hamile kaldın iyi düşün iyi olsun

çok sık ilişkiye girmek iyi değil :) 1 gün yap 1 gün boş. yoksa hergün ilişki olursa esinizin spermleri güçsüz kalır ve dölleyemezler :) unutmayınn

biliyorum canım arkadaş bebek için ilişkiye girmek lazım demiş ya bende matraklık olsun diye dedim

1 sene korunduk 7 aydan beri bekliyoruz

hiç bir işin benden daha önemli olmaz gel buraya diyecektin işte ahh ahh öğretemedim ki ben sana

sorun bende değil be onda ben senden çok güzel öğrendim de onu haydar dümene götüreyim en iyisi kikiki

benden önce yumurtlamış olabilirsin ama benden önce hamile kalamazsın hayırr izin vermicem bunaaaa
işin sırrı çatlak olmakta mı diyorsun yani bende mi çatlak olayım

kız dur ben ayağımı sürteyim sen arkamdan gel işin sırrı çatlak patlak olmakta bebem

merhaba kızlar bende geldim aranıza bende bebek istiyorum ama olmuyor yya

canım hoş geldin aramıza ben bebek için folic asite başladım ve ovulasyon testi kullanıyorum sen neler yapıyosun hamile kalabilmek için

tatlım elbetteki yardımcı oldun hepinizin fikri ve bilgisi benim için değerli yeni şeyler öğreniyorum ben öyle hesapladım yumurtlama günümü geçem ay ama olmadı bu ayda ovulasyon testi aldım hesapladığım günden 3gün önce oldu yumurtlamam yumurtalar galiba hesaba göre değil kafasına göre çalışıyo inşallah bu ay olur

Yardmci olduysam ne mutlu bna cnm adetlerin hep duzenlimidir doktora filan gittinmi hiç

canım hoş geldin aramıza ben bebek için folic asite başladım ve ovulasyon testi kullanıyorum sen neler yapıyosun hamile kalabilmek için
merhaba hanımlar iyi pazarlar
bende folikasit kullanıyorum klemen kullandım bide catlama iğnesi yaptılar gectiğimiz ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…