Bende ,5 gündür folik asit kullandım 23de kontrole gitcem tavsiyelerin icin saol
herikisi de aynı koyulukta olmalı yada yumurtladığını gösteren çizgi daha koyu olmalı ..o çizgiyi gördükten sonra ilişkiye giriyorsun canım yumurtanın oluşacağını gösteriyor oluşması çatlaması demek zaten ...doğru zamanda ilişkiye girmişsin umarım hamile kalmışsındır ..bende 4 nisanda regl olmuştum daha çift çizgiyi yakalayamadım test yapmaya devam
sağol canım ben daha gelecek ay düşünüyorum ..bak onu denediğimde olmazsa senle görüşürüzsenin var mı bebeğin
Selam arkadaşlar geçen ay korunmadık eşimle bebek istiyoruz ama olmadı adet oldum hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum neler yapmalıyım veya nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok mutlu olurum
inşallah yakalarsın canım. benim o günlerde özellikle sol kasıgımda acayip ağrı oluyordu demek ki yumurtlama dönemiymiş bu ay fark ettim.
eğer adetlerin düzenli ise denemeye devam et. ben mesela 1 inde regl oldum 12. 13. 14. günlerdenedim negatif çıktı 15 ini atladım işlerimden dolayı 16.gün pozitif çıktı herkesin yumurtlama dönemi aynı değil demek ki. birde sabah kasıklarımda böyle regl olursunda iğrenç bir ağrı olur ya oyle bir ağrı vardı sanırım tutmadı gibime geliyor ayın 1 nde anlıycam :)
çok sık ilişkiye girmek iyi değil :) 1 gün yap 1 gün boş. yoksa hergün ilişki olursa esinizin spermleri güçsüz kalır ve dölleyemezler :) unutmayınn
merhaba kızlar bende geldim aranıza bende bebek istiyorum ama olmuyor yya
biliyorum canım arkadaş bebek için ilişkiye girmek lazım demiş ya bende matraklık olsun diye dedim
hiç bir işin benden daha önemli olmaz gel buraya diyecektin işte ahh ahh öğretemedim ki ben sana
benden önce yumurtlamış olabilirsin ama benden önce hamile kalamazsın hayırr izin vermicem bunaaaa
işin sırrı çatlak olmakta mı diyorsun yani bende mi çatlak olayım
neyse arkadasın özel mesajları açılsın da ordan konuşuruz artık sende burda meraktan çatlarsın
cinsel ilişkiye girince oluyor mu bu iş
merhaba kızlar bende geldim aranıza bende bebek istiyorum ama olmuyor yya
Tatlım adet uzunlugun kaç gun mesela 28 gunse 28 den 14 çikar 14.gunku ilişkiyle tutma ihtimali yuksek yumurtlama gununu bu şekilde hesapla adte uzunlugun kaç gunse 14 çıkar bulursun bide hemen banyo ypma hemen ayaga kalkma yat cnm umarım yardmcı olmşmdur
tatlım elbetteki yardımcı oldun hepinizin fikri ve bilgisi benim için değerli yeni şeyler öğreniyorum ben öyle hesapladım yumurtlama günümü geçem ay ama olmadı bu ayda ovulasyon testi aldım hesapladığım günden 3gün önce oldu yumurtlamam yumurtalar galiba hesaba göre değil kafasına göre çalışıyo inşallah bu ay olur
kız tek cinsellikle olsaydı ortalik cocuktan gecilmezdi zaten :-Dolsaydı şimdiye 5tane olurdu kikiki
merhaba hanımlar iyi pazarlarcanım hoş geldin aramıza ben bebek için folic asite başladım ve ovulasyon testi kullanıyorum sen neler yapıyosun hamile kalabilmek için
kız dur ben ayağımı sürteyim sen arkamdan gelişin sırrı çatlak patlak olmakta bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?