Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

çoook teşekkür ederim canım tecrübelerinize gerçekten güveniyorum hepsini not alıyorum fakat bilmek istediğim şey ovulasyon testini yeni öğrendim gerçekten tükürükle ovulasyonun ne zaman olacağını kesin veriyo mu almalımıyım yoksa kendim mi hesaplayayım hangisi daha kesin sonuç verir sence

Ya bal tarcin corek otu kuru benim dedigim canim.valla baya kisi hamile kalmis forumda var ama bazilari da kist yapabilir demis sorun yoksa acele etmeyin demis bende korktum.daha 3 4 gunum var adetime azicik ictim o bile ise yaradiysa faydali demektir haber veririm canim hayirlisiyla:)

Tükürük ile degil de ben idrar testi ile belirlenen ov. Testinden aldim 10. Gunden itibaren kullanacagim ve cift cizgiyi gordugum gunden itibaren 5 gun değerlendirecegiz inşaAllah...(hatta 11-19. Gunler arasi gun asiri calisacagiz. Bu ay biraz daha isi sıkı tutma niyetindeyim de....

durmak yok yola devam :))) bende bu ay öyle yapmayı düşünüyorum ve tabi gebeliğin artması için araştırmalarımada devam edicem bulduğum bilgileri de burda paylaşırım sizde bulursanız paylaşın olur mu

Tabi ki..hayırlı mujdelerle bulusma dilegiyle:)))

Hayirlisi canim bu ay insallah olurr dua et bol bol.ya ovulasyon falan sayma o zaman daha stres oluyosun bende yapmistim.bende gun asiri yada yumurtlama gunu hergun calisin biz bu ay oylr yaptik saymadim hergun ve gun asiri degetlendirdik.kismet tabi.oyle olursaa zaten denk gelir sikma kendini.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyle canim hic saymadan hep degerlendir zaten denk gelir hemde sikinti yapmamis olursun olacagi varsa olur zaten Allahin izniyle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı mazi bende de var 8 haziranda 8 haftalık gebeliğim aynı sebepten bitirildi bir düşükte 14 kasımda kimyasal gebelik yaşadım dilerim Allah sağlıklı bebekler nasip eder neden yazdığıma gelirsem önceden düşüklere önemli gözle bakarken tıp şimdi 4-5 düşüğe kadar yolu var diyorlar umarım bir daha yaşamayız

cnm eşine bol bol fındık yedir

Evet canim artik normal karsiliyorlar ikiyi ucu. Her seferinde ayni seyleri yasamak cok zor. İnsallah hayirlisiyla olur bizim de

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…