kızım senin burda olmaman gerekiyordu ya offhadi hadi pozitifi değerlendir sen
bnden sonra adet görüp benden önce yumurtladın ya ne diyim ben sana yaaa
yirim seni aşkooommm
arkadaş cevap yazamadığı için her seyi burda konuştuk ..kız sen zaten her seyi biliyorsun ki aa
Kocamdan hayır yok sen ye bari😃😃😃kikikiki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimde kocadan hayır yok diye yiyom zati seni tey tey tey
Adam bıkmş olabirmi😃😃😃şikayet hattı açıcam senn kocana😃😃kikik😃tey tey yaparz ozaman gayri💋💋
lem ne bıktırcam yanına yanaştığım mı var haha
He canm he öyle😃😃tamm yedim bn karşma bendee💋💋benii öppp💋💋
hemen kalkma,ayaklarını kaldır yarım saat falan canım,inşallah Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip edecektir canım,çok uzun süre olmamış canını sıkma.
hemen kalkma,ayaklarını kaldır yarım saat falan canım,inşallah Allah hayırlı huzamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip edecektir canım,çok uzun süre olmamış canını sıkma.
canım ben bu işlerin içindeyim sana bir tavsiye vereyimmi burda hepinizi görüyorum yumurtlama günü sayıyorsunuz takip ediyorsunuz ve ona göre cinsel ilişkiye giriyorsunuz bu yüzden psikolojiniz etkilenıyor ve bir propleminiz yokken hamile kalamıyorsunuz.. eğer tüm tahlillerini yaptırdıysan ve sonuclar iyiyse bence hemen folik aside basla ve kesinlikle takip etme unut yani ilişkiye kaygılı girme. aceba tutucakmı olucakmı diye olma yanı. en büyük hatayı burda yapıyor insanlar :)
Selam arkadaşlar geçen ay korunmadık eşimle bebek istiyoruz ama olmadı adet oldum hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum neler yapmalıyım veya nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok mutlu olurum
lem adam habire çalışıyo gittim odasına kapıdan napıyon aşkım dedim hayatım şu an çok işim var sonra konuşalım mı dedi sessizden çektim kapıyı çıktım
yumurtalarım da benim gibi sabırsız galiba erkenden çatlıyo çatlaklar haha
olsun böyle kapı dinler gibi okumak çok keyifli
cinsel ilişkiye gir :122:
cinsel ilişkiye girince oluyor mu bu iş
girmezsen olmuyo bebeğimm
adetin bitsin 2 gün ara yedi gün devam
olucakDDD
kızlar merhaba,
benim adetlerim düzenli oluyor.
1 nisan da regl oldum. ovulasyon testi yaptım 16. sında her iki tarafta kop koyuydu ateşimde vardı. 16 sında 17 sinde ilişkiye girdik 1 -2 saat baş aşağı yatmak zorunda kaldım malum. kasıklarımda acayip bir ağrı vardı resmen yumurtalıklarımı hissediyordum. sizce çatlama olmuş mudur?
çünkü teste anlamadığım prospektüsünde her iki çizgide koyu pozitif çıktından 24 -36 saat için ilişkiye giriniz yazıyordu.
öğrenmek istediğim bu test her iki tarafta aynı koyulukta pozitif çıkarsa mı ilişkiye girmek gerek yoksa çıktan sonra mı?
hamile kalmak istiyorum. bu testi kullanıp hamile kalan ya da önerisi olan var mı ? yardımlarınızı rica ederim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?