Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

kızım senin burda olmaman gerekiyordu ya off hadi hadi pozitifi değerlendir sen

lem adam habire çalışıyo gittim odasına kapıdan napıyon aşkım dedim hayatım şu an çok işim var sonra konuşalım mı dedi sessizden çektim kapıyı çıktım

benimde kocadan hayır yok diye yiyom zati seni tey tey tey

Adam bıkmş olabirmi😃😃😃şikayet hattı açıcam senn kocana😃😃kikik😃tey tey yaparz ozaman gayri💋💋

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

lem ne bıktırcam yanına yanaştığım mı var haha

hemen kalkma,ayaklarını kaldır yarım saat falan canım,inşallah Allah hayırlı huzamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip edecektir canım,çok uzun süre olmamış canını sıkma.

Bende ,5 gündür folik asit kullandım 23de kontrole gitcem tavsiyelerin icin saol

cinsel ilişkiye gir :122:

lem adam habire çalışıyo gittim odasına kapıdan napıyon aşkım dedim hayatım şu an çok işim var sonra konuşalım mı dedi sessizden çektim kapıyı çıktım

hiç bir işin benden daha önemli olmaz gel buraya diyecektin işte ahh ahh öğretemedim ki ben sana

yumurtalarım da benim gibi sabırsız galiba erkenden çatlıyo çatlaklar haha

benden önce yumurtlamış olabilirsin ama benden önce hamile kalamazsın hayırr izin vermicem bunaaaa
işin sırrı çatlak olmakta mı diyorsun yani bende mi çatlak olayım

kızlar merhaba,
benim adetlerim düzenli oluyor.
1 nisan da regl oldum. ovulasyon testi yaptım 16. sında her iki tarafta kop koyuydu ateşimde vardı. 16 sında 17 sinde ilişkiye girdik 1 -2 saat baş aşağı yatmak zorunda kaldım malum. kasıklarımda acayip bir ağrı vardı resmen yumurtalıklarımı hissediyordum. sizce çatlama olmuş mudur?
çünkü teste anlamadığım prospektüsünde her iki çizgide koyu pozitif çıktından 24 -36 saat için ilişkiye giriniz yazıyordu.
öğrenmek istediğim bu test her iki tarafta aynı koyulukta pozitif çıkarsa mı ilişkiye girmek gerek yoksa çıktan sonra mı?
hamile kalmak istiyorum. bu testi kullanıp hamile kalan ya da önerisi olan var mı ? yardımlarınızı rica ederim kızlar

herikisi de aynı koyulukta olmalı yada yumurtladığını gösteren çizgi daha koyu olmalı ..o çizgiyi gördükten sonra ilişkiye giriyorsun canım yumurtanın oluşacağını gösteriyor oluşması çatlaması demek zaten ...doğru zamanda ilişkiye girmişsin umarım hamile kalmışsındır ..bende 4 nisanda regl olmuştum daha çift çizgiyi yakalayamadım test yapmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…