Kızlar hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum :)

folik asidi bende kullanyrum sabah 2 aksam iki içyrum

folik asidi bende kullanyrum sabah 2 aksam iki içyrum

ben geçen ay doktora gitmiştim mantar oluyorum çünkü korunmadığımı söylemiştim ama bana hiç bişey vermedi doktorda iyi bi doktordu ama acaba benimmi demem gerekiyordu bilemedim

keşke bir söyleseydin ama onu karsılmyr devlet belkde o yuzden yazmamstır

çalstıgım hastnde hergün br sürü bebek doğuyr allahım bana da ver hayırlısıyla diyorum içim içimi yiyor o annelern sevncini gördükçe

Canım benim yaaa bende çevremde akrabaların bebeklerini görünce heyecanlanıyorum zaten en çok bu yüzden istemeye başladım :)

haklısın işte aslında herşey tamamen kısmet biz istiyoruz elimizden geleni de yapıyoruz gerisi rabbimin bileceği bişey. Senin dediğin muhtemelen doğrudur buda demek oluyo ki yumurtlama günü bitti deyip düzenli ilişkiyi bırakmamak gerekiyo adet gününe kadar :)

evet cevrende gördükçe sende istysun ve br sure snrada kendini anne olmya hazır hissedyrsun ben daha 6 aydır ugrasyrum rabbim daha uzun süre uğrasnlrada sabır ve hayrlısıyla saglıklı bebekler nasip etsin

yorgun olmaması için işi bırakması lazım mümkün değil, sigarayıda bi defada bırakması mümkün değil allah yardım etsin geriye bir tek dediğin besinleri yedirmek kalıyo dualarınızı eksik etmeyin benden :18::18::18:

evet cevrende gördükçe sende istysun ve br sure snrada kendini anne olmya hazır hissedyrsun ben daha 6 aydır ugrasyrum rabbim daha uzun süre uğrasnlrada sabır ve hayrlısıyla saglıklı bebekler nasip etsin

amin canım inşallah allah isteyen herkese nasip etsin tabi bizlere de

kalbini hiçbir zaman bozma rabbim büyüktr zamanı gelince herseyin hayrlısını verir umudunu hiç yitirme calısmaya devam et rabbim bizimde yüzümüze güler

kalbini hiçbir zaman bozma rabbim büyüktr zamanı gelince herseyin hayrlısını verir umudunu hiç yitirme calısmaya devam et rabbim bizimde yüzümüze güler

değilmi ya eşim sigara içiyo ve yorgun oluyo diye içim huzursuz olsada allah herşeyin en hayırlısını verir diyorum içim yine umutla doluyo :)

böyle olmazsak zaten moral denen bişey kalmaz sende böyle ol destek olalım birbirimize :))

benm aynı yerde calstgm br arkadsm vardı bendn br hafta sonra evlenmsti ve suanda hamile etrafmdaki herkes sen nye doğrmysun senn neden yok dye sıkstryr beni onlra bsy dyemyrum aslında istedgmide belli etmyrum ama tek basıma kalınca bende bazen dyrum bnm neden olmyr dye bunun yanlıs oldugnu bile bile cok yapyrum aslında farkındym herksle kendimi bir tutmamam gerektgni herkesn kadernin aynı yazılmdıgnn ama bazen kendme yüklenyrum

Canım benim ya üzülme sakın öyle kendine de yüklenme sadece şunu düşün rabbim en hayırlı zamanda bana hayırlı sağlıklı bir evlat verecektir de içimden bi ses senin bu ay hamile kalacağını söylüyo bekleyip görelim bakalım :)

Bizimde 3.ayimiz bu ay ben gecen aylarda daha stres yapiyodum bu ay daha az yapiyorum verecek olan Allah sonucta.bu ay bal tarcin kurune basladim 6. Gunu biraktim korktum bide kist falab yapar diye..Allah cok bekletmez insallah hepimizi...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim yaaa bende çevremde akrabaların bebeklerini görünce heyecanlanıyorum zaten en çok bu yüzden istemeye başladım :)

6 aydir şunları ogrendim:
1.Yumurtlama gunlerini ovulasyon testiyle belirle ve o günleri elinden geldigince degerlendir .( genelde 12.-18. gunler arasi.)
2.iliskiden sonra bacaklari dik ve 15-20 dk oyle bekle..
3.ilişkiden once koyu Türk kahvesi içir eşine.( spermleri canlandırıyorMuş)
((ben de henüz ise yaramadi ama

bir sürü kür duydum ama bal tarçın kürünü duymadım zararlı olabilecek bişey değil bal da tarçında her gün tüketilebilecek bişey aslında ama doktora desen kür uyguluyorum diye hepsi karşı çıkar ben uygulasam bile söylemem :))) bu arada işe yararsa bana da haber ver yapayım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…