folik asidi bende kullanyrum sabah 2 aksam iki içyrum
çalstıgım hastnde hergün br sürü bebek doğuyr allahım bana da ver hayırlısıyla diyorum içim içimi yiyor o annelern sevncini gördükçe
İnşallah en kısa sürede isteğinize kavuşursunuz. Benim tecrübe ettiğim birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum benim bebeğim geç döllenmeyle oldu yani yumurtlama günleri herzaman tutmuyor. Bunuda bi araştırmanızı öneririm
Yorgun olan erkeklerde çocuk olasılığı düşük oluyor enerji verici yiyecekleri çok tüketsin sigara kullanıyorsa kesinlikle bıraksın iş sana düşüyor tabiki keçiboynuzu kuru incir bal fındık fıstık vs.. Araştır en kısa zamanda olur inşallah
evet cevrende gördükçe sende istysun ve br sure snrada kendini anne olmya hazır hissedyrsun ben daha 6 aydır ugrasyrum rabbim daha uzun süre uğrasnlrada sabır ve hayrlısıyla saglıklı bebekler nasip etsin
kalbini hiçbir zaman bozma rabbim büyüktr zamanı gelince herseyin hayrlısını verir umudunu hiç yitirme calısmaya devam et rabbim bizimde yüzümüze güleryorgun olmaması için işi bırakması lazım mümkün değil, sigarayıda bi defada bırakması mümkün değilallah yardım etsin geriye bir tek dediğin besinleri yedirmek kalıyo dualarınızı eksik etmeyin benden :18::18::18:
kalbini hiçbir zaman bozma rabbim büyüktr zamanı gelince herseyin hayrlısını verir umudunu hiç yitirme calısmaya devam et rabbim bizimde yüzümüze güler
değilmi ya eşim sigara içiyo ve yorgun oluyo diye içim huzursuz olsada allah herşeyin en hayırlısını verir diyorum içim yine umutla doluyo :)
böyle olmazsak zaten moral denen bişey kalmaz sende böyle ol destek olalım birbirimize :))
benm aynı yerde calstgm br arkadsm vardı bendn br hafta sonra evlenmsti ve suanda hamile etrafmdaki herkes sen nye doğrmysun senn neden yok dye sıkstryr beni onlra bsy dyemyrum aslında istedgmide belli etmyrum ama tek basıma kalınca bende bazen dyrum bnm neden olmyr dye bunun yanlıs oldugnu bile bile cok yapyrum aslında farkındym herksle kendimi bir tutmamam gerektgni herkesn kadernin aynı yazılmdıgnn ama bazen kendme yüklenyrum
folik asidi bende kullanyrum sabah 2 aksam iki içyrum
Canım benim yaaa bende çevremde akrabaların bebeklerini görünce heyecanlanıyorum zaten en çok bu yüzden istemeye başladım :)
Bizimde 3.ayimiz bu ay ben gecen aylarda daha stres yapiyodum bu ay daha az yapiyorum verecek olan Allah sonucta.bu ay bal tarcin kurune basladim 6. Gunu biraktim korktum bide kist falab yapar diye..Allah cok bekletmez insallah hepimizi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?