Hamile kalmanin en kolay yolu onu dusunmemek canim. Bu beyin var ya bu beyin, ah, her sey onun elinde.. Ama cok zor bu kadar hevesliyken dusunmemek.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
evet ya hele ki geçen ay istemeye başladık sanki yıllardır istiyomuş havasında yım
Selam arkadaşlar geçen ay korunmadık eşimle bebek istiyoruz ama olmadı adet oldum hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum neler yapmalıyım veya nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok mutlu olurum
Ben de 22 subatta 8 haftalik bebegimi kaybettim, kalp atislari durmustu. Anestesi bile yapilmadan kurtaj oldum dusun. O yuzden canini sıkma hic. Hayirlisi ile olur insallah. Daha ilk ayın
canım bende ocak 14 ünde düşük yaptım,korunmayı bırakmayı düşünüyoruz,hatta bugün dra gittim sorun görmedi.Siz bırakacak mısınız?ama benim ki 2 ay oldu.
Selam arkadaşlar geçen ay korunmadık eşimle bebek istiyoruz ama olmadı adet oldum hamile kalmak için önerilerinizi bekliyorum neler yapmalıyım veya nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok mutlu olurum
Cok gecmis olsun. Cok zor..
Ben korunmaya hic gecmedim canim. Nasipse olur diyorum. Zaten istenildiginde zor hamile kaliniyor bir de sureci uzatmanin ne alemi var diye dusundum. Rahim hazirsa hamile kalinirmis. Bir de kurtajdan sonra daha kolay olurmus ya gebelik. Gerci Allah'in isi, nasipse kalirim insallah. Biraz da cok heveslenmistim hevesim yarim kaldi kurtajla. Beklemeyi goze alamadim
aynen öyle kürtajdan sonra kolay hamile kalınıyormuş ve zaten rahim hazırsa hamile kalınıyormuş öyle duydum.Hevesin yarım kalmasın,çok şükür hamile kalabildiğini biliyorsun,inşallah Allah ın izniyle budefa herşey yolunda gidecek.Rabbim isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ben de 22 subatta 8 haftalik bebegimi kaybettim, kalp atislari durmustu. Anestesi bile yapilmadan kurtaj oldum dusun. O yuzden canini sıkma hic. Hayirlisi ile olur insallah. Daha ilk ayın
ben daha bugün gittim dra korunmayı bırakacaz diye.'Adetin 12 ve 18. günleri arasında ilişkiye girin' dedi ve folik asit önerdi.
Merhaba, öncelikle yumurtlama günlerine dikkat etceksiniz..gün aşırı ilişki..ayaklarınızı yukarı kaldırıp 20 dakika kadar bekleyin..benim hamileliğim ilk bir kaç ay kendimiz denedik.. sonra doktora gidip yumurtlama takibi yaptırdık doktor bize ilişki günleri verdi..iki ay gittim olmadı.. sonrasında sıkıldım gitmedim üçüncü ayda tarihlere dikkat ettik o ay hamile kaldım :) bazı insanların yumurtlama günleri farklı olabiliyor..ama hiç takıntı yapma rahat ve sabırlı ol.
Peki folik asit daha çabuk hamile kalmaya mı yarıyo benim doktora gitmeme gerek var mı bebek istiyorum diye
Peki folik asit daha çabuk hamile kalmaya mı yarıyo benim doktora gitmeme gerek var mı bebek istiyorum diye
merhaba kızlar
bizde artık bebek istiyoruz. 2 3 kere yumurtlama dönemi hesaplayarak denedık ama olmadı.doktora gitsemmi bilemedim geçen ay gitmiştim ultrasonda kist fln olmadıgını herşeyin normal oldugunu soyledıler.ama bu ay umutluydum regl olunca bıraz umutsuzluga düştüm açıkçasısizdende fikir alabilirim gerçekten denedıkten sonra hastalancammı dıye beklemek sonra hastalanmak cok kotuymuş
Rabbim kimseye aratmasın isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallahh....
Folik asitte hamile kalmaya yardımcı oluyor ve bebegin gelişimiyle ilgili bir ön tedbir oluyor.ben düşük yaptıgım için korunmayi birakmadan önce gitmek istedim.Gitsen iyi olur ama şart değil,eczanden folbiol alabilirsin.Baktın bes altı ay falan hamilelik oluşmuyr ozaman gidersin.insallah cabucak kalırsın tabi..
Drun sorun görmemişse kalırsın ya Allah ın izniyle,hem düşùneli uzun zaman olmamış ki,benim drum adetin 12 ve 18.günleri arası ilişkiye girin dedi.Birde o gece 15-20 dk ayaklarini kaldir ve sabaha kadar kalkmasan iyi olur.
bu ay kendi hesaplamalarımla tekrar deneyeyim olmazsa yine bir daha ki ay umurtlama takibi için gideyim doktora ve folik asit için inşallah sizlerde tekrar meleklerinize kavuşursunuz tabi bizde amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?