• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar halılarım koltuk takımıyla uyumlu mu sizce?

iKonLady

Allah'ım sana emanetiz♥
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
784
73
43
Kızlar işte bunlar..
Yorumlarınızı Bekliyorum..
$ghdnd.webp$Fotoðraf1043.webp

Bence gayet uyumlu ama halı krem rengi üzerine pembe çiçekli olsa dah güzel olurdu.bu biraz gri agırlıklı olmuş ama yinede güzel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bencede gayet uyumlu. Daha fazpa pembe kullanılmış olsaydı çok pembe olurdu. Böyle daha güzel ve uyumlu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence gayet uyumlu ama halı krem rengi üzerine pembe çiçekli olsa dah güzel olurdu.bu biraz gri agırlıklı olmuş ama yinede güzel

canım halıda hiç gri yok güneş ışığından öyle duruyor

Bencede gayet uyumlu. Daha fazpa pembe kullanılmış olsaydı çok pembe olurdu. Böyle daha güzel ve uyumlu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkürler canım ama belki bunu kullanmam :):):) annem almışta bende kendime saklasammı dıye sordum. dusundugum takım bu da :):)

O zaman iyi.bence daha uyumlusu olamaz.bizim zamanında aklımıza bile gelmedi böyle onu bunu uyumlu almak.ben kahverengi koltuk krem kahveli bir halı tamam işte.Şimdide düEltmeye calısıyorum6 yıl sonra:-)

O zaman iyi.bence daha uyumlusu olamaz.bizim zamanında aklımıza bile gelmedi böyle onu bunu uyumlu almak.ben kahverengi koltuk krem kahveli bir halı tamam işte.Şimdide düEltmeye calısıyorum6 yıl sonra:-)

beğendin mi canım sence uyumlu mu yoksa bu halıyı annememi bırakaym

Tek renk kullanılsa daha çok koltuklar ön plana çıkar ama olsun anne aldıysa kırmak olmaz uyumu da oldukça güzel aşkla kullanın:nazar::16:

koltuklar zatend esenli bence halı nın düz renk desensiz olması daha uyar canım:16::16:

Back
X