Elim ve kolumda sinek ısırığı gibi kabarcıklar

gzmm1

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
89
11
18
24
Kızlar 3-4 gün önce kolumda yan yana 3 tane sinek böcek ısırmış gibi kırmızılık vardı, kaşınmıyor da bugün bir baktım çoğalmış neden kaynaklı olabilir her zaman yediğim şeyleri yiyip içtim ilaç da kullanmadım

Eklentiler

• IMG_2547.webp
    IMG_2547.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_2548.webp
    IMG_2548.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar 3-4 gün önce kolumda yan yana 3 tane sinek böcek ısırmış gibi kırmızılık vardı, kaşınmıyor da bugün bir baktım çoğalmış neden kaynaklı olabilir her zaman yediğim şeyleri yiyip içtim ilaç da kullanmadım
Kurdeşenn bu tıp diliyle ürtiker. Bende de oluyordu stres yaptıgım dönemlerde hemen cıkıyordu. Alerji testine de gir demişti doktorum ama ben gitmedim belki alerjim de vardır ama sık sık cıkmadıgı icin ben strese yormustum. Hatta kaybolup sonra baska yerde cıkıyordu ve hep bölgeler de birbirine yakın oluyor zaten ard arda cıkıyor. Bana hap ve krem vermişti gecmişti

benim arkadaşımda aynısı olmuştu. doktora gitmişti stresten olduğunu söylemişti doktor. hemen geçmemişti. krem vermişti ama hap gibi birşey vermişiydi bilmiyorum. geçmiş olsun

benim arkadaşımda aynısı olmuştu. doktora gitmişti stresten olduğunu söylemişti doktor. hemen geçmemişti. krem vermişti ama hap gibi birşey vermişiydi bilmiyorum. geçmiş ols çok stresli ve üzücü
Kurdeşenn bu tıp diliyle ürtiker. Bende de oluyordu stres yaptıgım dönemlerde hemen cıkıyordu. Alerji testine de gir demişti doktorum ama ben gitmedim belki alerjim de vardır ama sık sık cıkmadıgı icin ben strese yormustum. Hatta kaybolup sonra baska yerde cıkıyordu ve hep bölgeler de birbirine yakın oluyor zaten ard arda cıkıyor. Bana hap ve krem vermişti gecmişti
Benimde son birkaö haftam çpk stresli ve üzücü geçmişti stresle alakalı olabilir ozaman

Son birkaç hafta üzücü ve stresli geçmişti demekki bundan kaynaklı

Evet strese baglıdır. Genelde cok üzülüp strese girdiginiz dönemde cıkıyor

Arkadaşımda da çıkmıştı bir çok doktora gitti tedavisi bulunamadı en son bir doktor kurdeşen dedi ilaç verdi o şekilde geçti ama hala stres olduğunda veya sinirlendiğinde kollarında ve bacaklarında çıkıyor

Back
X