• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar hadi fikir verin lütfen hangisi olsun?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul89
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gul89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
143
0
96
İstanbul
Kızlar lütfen bana fikir verin. Çok kararsızım çoook.

Gelinliğimin siparişini verdim ilk provaya gidicem ama etek kısmını değiştirsemmi diye düşünüyorum hala. Aslında yandan olan modeli sipariş verdim. Ama baka baka sıkıldımmı ne :) acaba değiştirsemmi diye düşünüyorum.

Bu eteği diğerine göre daha düz olan modelide çok beğeniyorum acaba eteğini bu şekilde değiştirsemmi. Tül kısmında yine diğeri gibi dantelli olucak. Tafta kısmındada yine olucak bu dantellerden... Ne dersiniz değiştiriyim mi?

Birde straplez olmıcak kollarıda tamamen fransız dantelli olucak tesettürlü olduğum için.

Hadi fikir vermeden geçmeyin lütfen değerli yorumlarınıza ihtiyacım var... a.s. a.s.

Eklentiler

• $2009-Orjinal-Pronovias-Vakko-Rima-Gelinlik__21586980_3.jpg
    $2009-Orjinal-Pronovias-Vakko-Rima-Gelinlik__21586980_3.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 81
  • $2009-Orjinal-Pronovias-Vakko-Rima-Gelinlik__21586980_4.jpg
    $2009-Orjinal-Pronovias-Vakko-Rima-Gelinlik__21586980_4.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 90
  • $Crete.jpg
    $Crete.jpg
    5,2 KB · Görüntüleme: 91
tam belli olmuyor zaten ama ben 3.begendim etegi sade olunca daha guzel oluyor benim gelinliğmde öyleydi duvagınıda uzun yaptırırsın daha asil durur

bence de en sağdakı 3. gelınlıgın etegı cok hos canım.

eger tesetturluysen, straplez yaptırma, komple güpür çok hoş ve zarif duruyoöyle diktir., strapleze bolero eklıyosun o zaman da onde potluk oluyo.. sen bılırsın yıne de benım fıkrım, :)

süpürgeli cadı büyüğünü eklemeye çalışacağım tekrar,

youknow, bende sadelikten yanayım, teşekkürler fikir için

candan, teşekkürler...

cnn58, teşekkürler. o birinci ile aynı model..

hirasum çok teşekkürler. yok zaten dediğin gibi tamamen dantel olucak. boleroyu bende hiç sevmiyorum

resimler küçük pek belli olmuyor ama ortadaki güzel görünüyor,bir de üstünde nasıl duracağı da önemli tabi...

cnm illaki bu üçünün içinden mi seçmek zorundasın daha hoş gelinlik modelleride var ama soracak olursan 3. model hoş gibi

resimler cok kücük oldugu iicn tam belli olmuyor

ortadakı cok güzel bir gelinlik duvagı ve etegiyle..

Back