- 28 Mart 2013
- 1.712
- 1.895
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben düdüklü tencere alıcam çeyizime yardımınıza ihtiyacım var karar veremıyorum ne alsam dıye şimdi aklımda bi kaç tane var TEFAL NUTRİCOOK 6LT , birde FİSSLER var bide SHCFER ın nasıl acaba kullannalar fıkrı olanlar yardım etsınler :)
şuan annem nutricook kullanıyor. gayet memnunuz canım. bende ilerde nutricook alacağım. biz geçen ay reklama giriyormu bilmiyorum ama albididen almıştık bayada ucuzdu. tencere de hediyeydi. kolay gelsin sana Allah yardımcın olsun :)
ben düdüklü tencere alıcam çeyizime yardımınıza ihtiyacım var karar veremıyorum ne alsam dıye şimdi aklımda bi kaç tane var TEFAL NUTRİCOOK 6LT , birde FİSSLER var bide SHCFER ın nasıl acaba kullannalar fıkrı olanlar yardım etsınler :)
:) canım ben esseyı arstırdım essenın duduklerı tam bı facıaymıs patlama fılan oluyormus tefaldede hava kacırma nedenı lastılerı yılda fılan degısıyormus lastıklrı cıkartılıp yıkanıyormus o yuzden olabılır saglıklı yemk pısırme zamndan kzanmak ve can guvenlıgı ıcın tefal nutrıcook ıyı gıbı evet fıssler bıraz pahalı ama tefalle aynı seylerı dusunuyorum ben .. lıtre konusuna gelınce duduklu tencerede bıraz bosluk olması gerekıyor bence 6 lıtre ıdeal 8 lıtre buyuk 4.5 - 5 lıtre de kalabalık gunlerde kucuk gelebılır dıye dusunuyorum ıdeal olan 6 lıtre dıye dusunuyorum :)Tam bu konuyu açmak üzere girdim, benim yerime sen yazmışsın :))
Uzun süredir bakıyorum, çok kararsız kaldım. Sorduklarım hep Fissler'i tavsiye etti, Tefal kullanan bir tanıdığım tavsiye etmedi, sık sık hava kaçırıyormuş Bir de Esse'nin düdüklü tencereleri var, fiyatları Fissler'e göre daha uygun ama kalitesi nasıldır bilemedim Esse'nin diğer ürünleri kaliteli ama düdüklü tencere daha incelikli.
Ha unutmadan, pek geleniniz gideniniz olmayacaksa 6 lt-7 lt çok büyük geliyormuş. 4.5 - 5 lt yeter diyorlar. Biz zaten hepi topu iki kişi olacağız, bize yeter de artar diye düşünüyorum.
:) canım ben esseyı arstırdım essenın duduklerı tam bı facıaymıs patlama fılan oluyormus tefaldede hava kacırma nedenı lastılerı yılda fılan degısıyormus lastıklrı cıkartılıp yıkanıyormus o yuzden olabılır saglıklı yemk pısırme zamndan kzanmak ve can guvenlıgı ıcın tefal nutrıcook ıyı gıbı evet fıssler bıraz pahalı ama tefalle aynı seylerı dusunuyorum ben .. lıtre konusuna gelınce duduklu tencerede bıraz bosluk olması gerekıyor bence 6 lıtre ıdeal 8 lıtre buyuk 4.5 - 5 lıtre de kalabalık gunlerde kucuk gelebılır dıye dusunuyorum ıdeal olan 6 lıtre dıye dusunuyorum :)
Bir sitede Fissler'in 6 lt olanını 239 TL'ye gördüm ama siteye pek güvenemedim. Çalışan biri olarak düdüklü tencere olmadan olmaz diyorum :) Uygun bir kampanya bulursam Fissler biraz ağır basıyor sanırım bende.
cok saol canım ne kadara almıstınız sız bende nutrıcook agır basıyor zaten :)
biz zamanında albididen alırken 430 lira felandı. şimdi ne kadardır bilmiyorum. bi ara çok pahalıydı. şuan 440 lira schafer karnıyarık tenceresi hediyesiyle birlikte. zamanında kazık mı yedik acaba çok araştırmamıştık çünkü
yok bence fıyatına göre almıssınız ıyı bence canım bende nutrıcookla fissler arasında kaldım
evet fissler cok ıyı tabı tefaldende ıyı :) ama fıyatıda ıyı :)
Bugün Fissler'imi aldım :)) VitaQuick 4.5 lt olanını aldım, boyutu uygun geldi gözüme. Fiyatı 339 TL.
Lastiğinin değişmesi gerekirse fiyatı 25 TL'ymiş, 10 yıl yedek parça garantisi veriyor.
Bir de üründe bir sorun çıktığında 24 saat içinde ürünü evinizden kargoyla aldırıyorlarmış. Eğer garanti kapsamında bir sorun ise gerekli işlem yapılıp yine ücretsiz olarak evinize gönderiliyormuş. Garanti kapsamında değilse de telefonla bilgi verip sizin seçiminize göre işlem yapıyorlarmış.
güle güle kullan canım :) güzel yemekler pişirirsin sıkıntı cıkarmasın yıllarca kullan :)