kizlar günlük ped kullaniyorum sevismek isteyince nasil olacak

damlaserra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
22
0
1
30
simdiye kadar ben hep günlük ped kullaniyorum evlendikten sonra nasil olacka bilmiyorum pek acaba günlük kullananlar var mi aranizda kizlar? tavsiye veyaa taktik verir misiniz? düsünsenize günlük ped taktim ve sevismek istiyor esim cok utanc dolu

20 yaşında lisans mezunu bir analistsiniz ve bu soruya cevap arıyorsunuz. Takipteyim. Türkiyede 22 yaşından önce maalesef lisans mezunu olup iş bulmuş bayan yok. Zekiler ama ülke koşulları böyle. O profil uydurmamı, hayal gücümü, arzumu. . .

Abla valla tam da bu gün bende bunu düşündüm. Acaba nasıl olacak, bende merak ediyorum. Takipteyim

Türkiye disinda okuyorum demek ki ? Olabilir di mi? Hemen ön yargili olmamak lazim.

Ya öyle ani hırçın sözüm ona mutfak masasında bir anda gelişen sevişmeler hep filimvari...şaka bi yana ...sevişip sevişmeyeveginiz az çok belli olur gidişat dokunuşlar gün içinde yani o anlara yakın takmayiverin pedinizi...
Daha dogrusu abla tavsiyesi...ani sevisin pedinizi hiç takmayın sağlıklı değil iç çamaşırı değiştirmeniz daha sağlıklı...

İlla ped takmak istiyorsan gündüz çalışırken tak eve gelince çıkar at. Evde kullanmayın zaten şunları. Sık sık çamaşır değiştirin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…