Bu cizgi anlik cikti ben ilk defa bu kadar heyecanlandim arkadasimm acaba uyduruyor muyum dedim hemen size danismak istedim iyiki varsinizçizgi gözüküyor. Ama çok erken bir vakitte yapmışsınız2 gün sonra tekrar yapın
Dayanamadim ya yapmamak icin soz verdim bide kendimeçizgi gözüküyor. Ama çok erken bir vakitte yapmışsınız2 gün sonra tekrar yapın
İnşallah vardır canımBu cizgi anlik cikti ben ilk defa bu kadar heyecanlandim arkadasimm acaba uyduruyor muyum dedim hemen size danismak istedim iyiki varsiniz
Artı med ve days doctor değilse sonuç pozitif duruyor canımIlk defa bu ay avulasyon testine gore ilerledigimiz icin dayanamayip adetime 8 gun kala erken gebelik testi yaptim fotografini paylasacagim gorebilirseniz fikrinizi alabilir miyim yoksa bisey yok da ben mi gormek istedigim gibi yorumluyorum acaba testim days doctor
Bide kaset test var onu da yapsam mi kiİnşallah vardır canımama artık bu testlere güvenmemek gerkiyor. Tekrar edip koyulaşmaya bak
Hadi ya uzuldum suan days doctorArtı med ve days doctor değilse sonuç pozitif duruyor canım
Başka marka testin varsa yap canım üzülme inşallah yine çizgi görürsünHadi ya uzuldum suan days doctor
Hepsi days doctor baska marka var ama o da kaset test fena dusus yasadim suanBaşka marka testin varsa yap canım üzülme inşallah yine çizgi görürsün
Canım üzülme başka test alıp dene benide çok yanılıttı days doctor ve artı med asla güvenmiyorum awox u çok övdüler ondan aldım bakalım inşallah hamilelik haberleri alırızHepsi days doctor baska marka var ama o da kaset test fena dusus yasadim suan
Insallah canim senin benim hepimizin hayirli haberleri saglikla sihhatle tez zamanda gelsin insallahCanım üzülme başka test alıp dene benide çok yanılıttı days doctor ve artı med asla güvenmiyorum awox u çok övdüler ondan aldım bakalım inşallah hamilelik haberleri alırız
Sonuç ne olduIlk defa bu ay avulasyon testine gore ilerledigimiz icin dayanamayip adetime 8 gun kala erken gebelik testi yaptim fotografini paylasacagim gorebilirseniz fikrinizi alabilir miyim yoksa bisey yok da ben mi gormek istedigim gibi yorumluyorum acaba testim days doctor
Sonuc nasip degilmis suan kimyasal gebelik geciriuormusum.dusmesini bekliyorum ve dua ediyorum dis gebelik falan cikmasin diyeSonuç ne oldu
He ya simdi dusunuyorum da hic gerek yokmus yani bidaha elime gebelik testi almak dahi istemiyorum8 gün de biraz erken olmuş canımama insan dayanamıyor işte bilirim…
Yaa üzüldüm, umarım bir dahaki ay sağlıklı gebelik yaşarsın. Moralini bozmaSonuc nasip degilmis suan kimyasal gebelik geciriuormusum.dusmesini bekliyorum ve dua ediyorum dis gebelik falan cikmasin diye
Ben de uzgunum doktor dis gebelik ihtimali yok dese bile evham yapip aglamaktan hasta oldum bugun korkuyu icimden atamiyorumYaa üzüldüm, umarım bir dahaki ay sağlıklı gebelik yaşarsın. Moralini bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?